Odklop od tehnologije
Življenjski slog
22.11.2023 16:30

Deli z drugimi:

Share

LA BORSA DEI MIRACOLI: Kaj vse se skriva v čudežni toaletni torbici?

Vemo, da se v ženskih torbicah skriva cel mali svet nepogrešljivih izdelkov, brez katerih nikakor ne morejo.

Tokrat so moči združile številne lepotne in zdravju prijazne blagovne znamke z namenom, da nam razkrijejo, kaj je tisto, kar mora moderna ženska imeti vedno pri roki. Lepotne blagovne znamke Milani Cosmetics, Real Techniques in Tangle Teezer, vrhunska znamka za ustno higieno Curaprox, tehnološki Xiaomi ter priznana oblikovalka modnih torbic Teja Jeglič, ki ustvarja pod znamko TejaJeglichDesign, so se združili v eni sami zgodbi – z namenom, da predstavijo ekskluzivno toaletno torbico, ki bo navdušila ljubiteljice lepote. Zato smo z veliko mero radovednosti pokukali v čudežni svet toaletne torbice, ki jo je ustvarila Teja Jeglič in preverili, kaj se vse se skriva v njej.

Izdelki, ki jih morate imeti ob sebi

Milani Cosmetics je predstavil izjemna ličila, od vlažilnih šmink  Colour Fetish  do izjemno priljubljenih Fruit Fetish Lip Oil, ki so virilno zaokrožile po socialnih omrežjih, do Highly Rated maksare, ki ima posebno japonsko metodo, ki lahko ovije vsako trepalnico posebej, kar pomeni, da maskaro lahko ostanite samo z toplo vodo. Za še dodaten poudarek zapeljivih oči pa se v toaletni torbici TejaJeglichDesign skriva tudi paleta senčil Most Wanted s šestimi popolno pigmentiranimi, čudovito žametnimi odtenki, tako mat kot sijočimi. Z lahkoto jih kombinirate med sabo in ustvarite nešteto unikatnih videzov.

Za prihajajoče zabave pa ne gre brez korektorja Super charged nežen osvetljevalec z vitaminom C, s katerim se boste tekom dneva prekrili znake utrjenosti.  Pika za na i pa so sijoča lička, ki ji poudarite s kremnim rdečilom Blush cheek kiss liquid in je prav tako primeren za kombiniranje z ostalimi ličil za obraz.

Real Techniques je dodal Miracle 2-in-1 Powder Puff – obojestransko večnamensko blazinico, zasnovano za delo s pudrom, tekočimi podlagami in kremami za mehko, brezhibno podlago, kot nalašč za popravke skozi ves dan. Vse tiste dame, ki pa si želijo svoj videz oči poudariti kot prave profesionalke, pa so tu Real Techniques Eye Shade + Blend Brush Set – čopiči za senčila, ki so zasnovani za enostaven nanos dvobarvnih senčil ter obrvi. Tangle Teezer je presentil z potovalno krtačo The Wet Detangler mini, ki res ne ‘cuka’ in trga las prav zaradi edinstvenih in fleksibilnih ščetin. Krtača je namenjena velikim in malim damam.

Za dobro ustno zdravje na vsakem koraku pa vas bo v čudežni torbici spremljal idealen sopotnik, ki meri le 9,5 x 6 cm in vsebuje vse, kar potrebujete za popolno ustno nego, ko niste doma. Majhna, mehka, gosta in zložljiva zobna ščetka Curaprox CS 5460 ultra soft? Spakirana. Medzobne ščetke za čiščenje 30 % površin, ki tvorijo medzobni prostor? Prostor je tudi zanje. Mini nežna belilna zobna pasta Curaprox Be you? Odkljukano. Pripravljeni ste za pot. Brez kompromisov glede sloga. Brez kompromisov glede ustnega zdravja. Komplet, ki ne sme manjkati v nobeni toaletni torbici. Vsi pripomočki se nahajajo v priročnem etuiju. Tega obdržite skupaj z ročajem zobne ščetke in držali za medzobne ščetke – vse ostale dele pa lahko zamenjate. Tako bo vaš potovalni set kot nov, vi pa boste pridelali manj odpadkov. Sedaj na voljo tudi v elegantni črni barvi.

Vsi izdelki so na voljo v prodajalnah DM in spletni trgovini DM.

In kaj, če imate med ličenjem pomemben klic?

Takrat vam med samim ličenjem lahko na pomoč priskočijo brezžične slušalke Xiaomi Redmi Buds 4 Lite. Uživajte v svojih najljubših pesmih z nizkim popačenjem zvoka, bogatejšimi nizkimi in jasnimi visokimi toni! Slušalke podpirajo tudi Google quick pairing, kjer takoj, ko odprete pokrov etuija, so slušalke takoj seznanjene!

In kje dobite čudežno toaletno torbico?

Pod  ‘la borso dei miracoli’, čudežno toaletno torbico, se je podpisala Teja Jeglič, ki ustvarja pod blagovno znamko TejaJeglichDesign. Priznana modna oblikovalka s širokim portfeljem uspešnih projektov, je s svojo ustvarjalnostjo in estetskim občutkom oblikovala torbico, ki združuje eleganco, funkcionalnost in stil. Torbica je rezultat strastne predanosti do oblikovanja in ljubezni do lepote, kar se odraža v vsakem detajlu.

Poleg svoje lepote pa torbica tudi izstopa po svoji funkcionalnosti. Zasnovana je z mislijo na življenje na poti modernih žensk, ki želijo imeti vse potrebne lepotne pripomočke vedno pri roki. Teja je pri tem izpostavila: »Toaletna torbica predstavlja ključen element v življenju žensk, saj jo potrebujemo vsakodnevno v kopalnici, v torbici ali med potovanji. Idealno je, da je torbica nekoliko večja z več predali za boljšo preglednost. V današnjem hitrem tempu življenja, kjer imamo ženske vedno več obveznosti in vse manj časa, je priročno imeti toaletno torbico, ki jo lahko vzamemo s seboj in se uredimo kjerkoli,« pravi oblikovalka. »Inspiracijo za kozmetično torbico sem črpala iz bogate barvne palete blagovne znamke Milani, kjer prevladujejo črna, zlata in rožnata, ter izjemna paleta ličil, ki kraljujejo v svetu lepote. Prav te barvne kombinacije dajejo edinstveno osebnost moji kozmetični torbici. Dodala sem še pridih z živalskimi vzorci, kar je rdeča nit moje blagovne znamke, sama torbica pa je izdelana iz kakovostnega umetnega in pravega usnja, kar jo naredi skorajda nepremagljivo. «

Ta kozmetična torbica je nekoliko večja od povprečja, vendar hkrati ni prevelika. Razlikuje se od običajnih kozmetičnih torbic, saj ponuja obilico prostora s številnimi predalčki in razdelilnimi mesti za vse vrste kozmetičnih izdelkov – od manjših predalčkov do večjih z zadrgo. In kot pika na i, da je preprosto čudovita!

Teja pravi, da bodo dame v tej kozmetični torbici bomo lahko shranile vse osnovne stvari, ki jih potrebujemjo – od ličil do zobne ščetke in manjših krtač za lase. Dodajo lahko vse, kar jim srce poželi ali kar ženske potrebujejo v določenem obdobju. Praktičnost s pridihom razkošja!

Kozmetična torbica bo na voljo na spletni strani http://www.tejajeglichdesign.com, kjer bo osnovna zasnova ostala nespremenjena. Vendar pa bo vsaka posameznica imela možnost, da se poigra z barvami in torbico prilagodi po svojem naročilu. Unikatnost po vašem okusu!

Vstopite v svet elegance, funkcionalnosti in prestiža z ekskluzivno toaletno torbico, ki jo je oblikovala Teja eglič za Milani Cosmetics, Real Techniques, Tangle Teezer in Curaprox.

Eleganca, ki potuje z vami!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Idealia Pro d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Idealia Pro d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Idealia Pro d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več