Računalništvo, telefonija
19.03.2015 16:14

Deli z drugimi:

Share

Thecus NAS strežniki podpirajo nove HGST Ultrastar 8TB diske s helijem

Thecus, eden od vodilnih svetovnih NAS sistemov je pred kratkim oznanil, da njihova linija strežnikov podpira nove HGST Ultrastar He8 trde diske, ki so napolnjeni s helijem.
Thecus strežniki podpirajo tudi 8TB diske.
Thecus strežniki podpirajo tudi 8TB diske.

Z uporabo teh diskov s Thecus NAS strežnikom lahko uporabniki povečajo svojo shrambo podatkov in obenem pripomorejo k tišjemu in energijsko učinkovitejšemu okolju.

Osnovani na HelioDeal platformi, Ultrastar He8 diski rešujejo težave z razširjevanjem shramb, s katerim se srečujejo podjetja, ki z razvojem potrebujejo vse več prostora za shranjevanje svojih podatkov. 8TB trdi disk s helijem ponija največje kapacitete v industriji. naravne lastnosti helija ponujajo uporabniku optimalno delovanje in energijsko učinkovitost v hladnejšem in tišjem okolju.

Thecus tako nadaljuje s ponujanjem najnovejše tehnologije svojim uporabnikom in z vgradnjo 8TB diskov lahko razširijo svojo shrambo na najvišje ravni in obenem znižajo stroške obratovanja.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več