Računalništvo, telefonija
23.08.2014 09:50

Deli z drugimi:

Share

Thecus predstavlja novi 4 režni NAS za pisarne in domače uporabnike

Thecus predstavlja 4 režni NAS N4310 s hibridnim načinom za pisarne in domače uporabnike. N4310 sledi stopinjam N2310, ki je na tržišče prispel konec prejšnjega leta in je poln funkcij, ki jih potrebujejo kupci ekonomične omrežne shrambe.
Thecus N4310
Thecus N4310

Thecus predstavlja 4 režni NAS N4310 s hibridnim načinom za pisarne in domače uporabnike. Uporablja AMCC 1GHz SoC procesor z 1GB DDR3 pomnilnika in ponuja odlične hitrosti in enostavno upravljanje s podatki za privlačno ceno.

“Naša misija se začenja z vašimi potrebami. Z N4310 razširjujemo že sedaj širok nabor izdelkov in nadaljujemo spreminjanje NAS tržišča,” je dejala Florence Shih, predsednica pri Thecus Technology. “N4310 ponuja vsestranskost in funkcionalnost, potrebno za popolno izkušnjo domačih uporabnikov in manjših podjetij.”

N4310 sledi stopinjam N2310, ki je na tržišče prispel konec prejšnjega leta in je poln funkcij, ki jih potrebujejo kupci ekonomične omrežne shrambe:

  • RAID (0,1,5,6, in JBOD)
  • Zasebne oblačne funkcije
  • Vgrajen FTP strežnik
  • AES enkripcija podatkov
  • Hybrid Storage Mode za blok in datotečno shranjevanje
  • Plex media podpora in BitTorrent klient
  • Mobilni nadzorl in pretakanje multimedijskih datotek preko T-OnTheGo™ (za Android in IOS)
  • Energijska učinkovitost: 29.5W med delovanjem / 10W – v načinu “Sleep”

Da zadosti spreminjajočim se potrebam poslovnih uporabnikov N4310 uporablja Hybrid Storage Mode za upravljanje, AES enkripcijo podatkov za dodano varnost ter vgrajeni FTP strežnik. Vgrajeni procesor ponuja visoke hitrosti v RAID okoljih, kjer naj bi po podatkih proizvajalca dosegal 100MB/s pri branju in 75MB/s pri zapisovanju podatkov.

Ponuja širok nabor programske opreme, vključno s Plex Media strežnikom, BitTorrent klientom ter T-OnTheGo mobilno podporo. Tako je N4310 močna platforma za deljenje multimedijskih datotek. Novi štirirežni NAS prav tako ponuja pretakanje oz. streamanje filmov in glasbe ter sinhronizacijo s pametnimi telefoni in tkao postane tudi multimedijski center.

Začetek uporabe je poenostavljen preko Thecus “intelligent NAS” pripomočkom, ki naj bi ponujal celotno namestitev v petih minutah.

Kot zmogljiva a cenovno ugodna NAS naprava s štirimi režami za trde diske N4310 ponuja veliko za vse uporabnike, od audipfilov z veliko glasbenih datotek do manjših podjetnikov, ki potrebujejo shrambo svojih finančnih podatkov.

Za več informacij o N4310 obiščite Thecus uradno stran.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več