Računalništvo, telefonija
04.03.2015 18:50

Deli z drugimi:

Share

THL 4000 – pametni telefon z izredno avtonomijo

Nova serija THL pametnih telefonov z oznako 4000 izstopa po zaslugi visoke zmogljivosti baterije s kapaciteto 4000 mAh. Baterija poskrbi, da telefona ni potrebno polniti kar nekaj dni seveda v odvisnosti od intenzivnosti uporabe.
THL 4000 - pametni telefon z izredno avtonomijo
THL 4000 - pametni telefon z izredno avtonomijo

Telefon poganja novi Quad-core MTK procesor z 1 GB RAM-a. 8 GB prostora za shranjevanje je mogoče razširiti s pomočjo microSD kartice do 32 GB.

Hkrati imate lahko vstavljeni dve SIM kartici. Naprava podpira globalni WCDMA standard (quad-band GSM in 3G / HSPA +), vgrajen pa ima tudi radijski modul, WiFi, Bluetooth 4.0, USB 2.0 z OTG funkcijo seveda pa ne sme izostati niti GPS sprejemnik.

4,7 palčni IPS zaslon na dotik vam vaše priljubljene fotografije ali videoposnetke prikaže v HD kvaliteti. Glavna kamera z BSI senzorjem in ločljivostjo 5 milijona slikovnih točk poskrbi, da bo vsak pomemben trenutek za vedno zabeležen. »Selfie« kamera spredaj vas bo zabeležila z ločljivostjo 2-milijona slikovnih pik.

THL 4000 boste z lahkoto upravljali s pomočjo operacijskega sistema Android 4.4 KitKat v slovenskem jeziku. Proizvajalec je za večjo uporabnost telefona dodal nekaj uporabnih programov kot npr.: File Manager, Backup, Flash Player, FM radio, novice, vreme, Download Manager, svetilko, opomnik.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem WayteQ, Rado Gladek s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri WayteQ, Rado Gladek s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem WayteQ, Rado Gladek s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več