Računalništvo, telefonija
04.03.2015 18:50

Deli z drugimi:

Share

THL 4000 – pametni telefon z izredno avtonomijo

Nova serija THL pametnih telefonov z oznako 4000 izstopa po zaslugi visoke zmogljivosti baterije s kapaciteto 4000 mAh. Baterija poskrbi, da telefona ni potrebno polniti kar nekaj dni seveda v odvisnosti od intenzivnosti uporabe.
THL 4000 - pametni telefon z izredno avtonomijo
THL 4000 - pametni telefon z izredno avtonomijo

Telefon poganja novi Quad-core MTK procesor z 1 GB RAM-a. 8 GB prostora za shranjevanje je mogoče razširiti s pomočjo microSD kartice do 32 GB.

Hkrati imate lahko vstavljeni dve SIM kartici. Naprava podpira globalni WCDMA standard (quad-band GSM in 3G / HSPA +), vgrajen pa ima tudi radijski modul, WiFi, Bluetooth 4.0, USB 2.0 z OTG funkcijo seveda pa ne sme izostati niti GPS sprejemnik.

4,7 palčni IPS zaslon na dotik vam vaše priljubljene fotografije ali videoposnetke prikaže v HD kvaliteti. Glavna kamera z BSI senzorjem in ločljivostjo 5 milijona slikovnih točk poskrbi, da bo vsak pomemben trenutek za vedno zabeležen. »Selfie« kamera spredaj vas bo zabeležila z ločljivostjo 2-milijona slikovnih pik.

THL 4000 boste z lahkoto upravljali s pomočjo operacijskega sistema Android 4.4 KitKat v slovenskem jeziku. Proizvajalec je za večjo uporabnost telefona dodal nekaj uporabnih programov kot npr.: File Manager, Backup, Flash Player, FM radio, novice, vreme, Download Manager, svetilko, opomnik.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem WayteQ, Rado Gladek s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri WayteQ, Rado Gladek s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem WayteQ, Rado Gladek s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več