Računalništvo, telefonija
06.06.2012 17:30

Deli z drugimi:

Share

Tift sklenil strateško partnerstvo z GRENKE

Prek partnerstva z vodilnim evropskim ponudnikom storitev operativnega leasinga za IT in pisarniško opremo podjetje Tift odpira prostor za nadaljnje izboljšave uporabnikom prilagojenih storitev tiskanja ter sprošča svoje vire za rast poslovanja.
Sodelovanje z GRENKE® za kupce tiskalnikov Toshiba, Brother in Riso ter Sharp projektorjev in profesionalnih LCD zaslonov pomeni predvsem enostavno in kakovostno financiranje.
Sodelovanje z GRENKE® za kupce tiskalnikov Toshiba, Brother in Riso ter Sharp projektorjev in profesionalnih LCD zaslonov pomeni predvsem enostavno in kakovostno financiranje.

Podjetje Tift, vodilni ponudnik storitev poslovnega tiskanja za podjetja in javne ustanove, je sklenilo novo strateško pogodbo za financiranje najema tiskalniške opreme. Novo partnerstvo strankam podjetja Tift, predvsem srednjim podjetjem, zagotavlja kakovostne in enostavne storitve najema GRENKE®. Kot napovedujejo v Tiftu, bo sodelovanje z GRENKE® pozitivno vplivalo na celotno uporabniško izkušnjo, saj bodo poleg prilagojenih rešitev financiranja tiskalniške opreme lažje obvladovali svoje pogodbene zaveze glede kakovosti storitev na področju tiskanja za stranke.

Glede na trende v zadnjih letih, se hitro povečuje povpraševanje po storitvah najema tiskalniške opreme ter zunanjem izvajanju storitev tiskanja. Gre predvsem za željo po sproščanju kapitala, vezanega v osnovna sredstva, ter za učinkovito prilagajanje spremembam na tržišču in pri poslovanju.

Novo partnerstvo bo podjetju Tift omogočilo lažje sledenje zahtevam uporabnikov, ki jih vse bolj zanima plačevanje tiskanja po dejanski porabi, ne pa lastništvo naprav. S tem se namreč izognejo začetni investiciji in amortizaciji ter finančna sredstva prihranijo za naložbe v osnovno dejavnost, istočasno pa lahko bolje načrtujejo in nadzirajo stroške ter sledijo svojim gospodarskim načrtom.

Skupina Grenke s sedežem v Nemčiji je podjetje z že več kot 30 letno tradicijo in od leta 2000 kotira tudi na borzi DAX. Kot vodilni evropski ponudniki v segmentu “small ticket” leasinga IT in pisarniške opreme (od 500 EUR dalje) so prisotni v več kot 25 državah v Evropi, v Sloveniji od oktobra 2010. Vizija podjetja je ponuditi kakovostno storitev operativnega leasinga vsem oblikam pravnih oseb, vključno z s. p.-ji in javno upravo, preko strateških partnerjev na najbolj enostaven, prilagodljiv in transparenten način.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več