30.04.2014 12:12
Posodobljeno 10 let nazaj.

Trend najema v porastu

Trend najema multifunkcijskih naprav je zaradi kriznih finančnih časov vse bolj v porasti. Najem je zelo primeren za uporabnike, ki v trenutku potrebe po določeni opremi, nimajo dovolj prostih finančnih sredstev za nakup lastne pisarniške opreme. Z najemom si zagotovijo upravljanje z dokumenti z najbolj sodobnimi in kakovostnimi več-opravilnimi napravami.
Najem vas reši vezav svojih finančnih sredstev.

Najbolj razširjena in aktualna oblika najema je dolgoročni najem pisarniških naprav, kjer si uporabnik zagotovo ugodno ceno najema, ter uporabo opreme, ki je sestavljena po uporabnikovih željah in potrebah.

Druga, manj razširjena oblika najema je kratkoročni najem (dnevni, tedenski), ki je primeren za uporabnike, ki potrebujejo multifunkcijsko napravo za nek kratek in konkreten dogodek (seminarji, predavanja, nastopi na sejmih, tiskovnih konferencah, razna tekmovanja in prireditve …). V tem primeru je najboljša rešitev, da se posvetujete in najamete točno določeno napravo, ki vam bo zagotovila nemoten potek predvidenih aktivnosti.

V podjetju Secop ponujajo najem multifunkcijskih naprav Ricoh vključno z garancijo, skrbjo za rezervne dele in potrošni material. Če se v prihodnosti premislite za nakup, pa lahko najeto opremo tudi enostavno odkupite.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Secop d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Secop d.o.o.

SECOP d.o.o. - Celovite rešitve za delo z dokumenti

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Secop d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več