Računalništvo, telefonija
22.09.2016 20:51
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Trendovski moder P9 tudi pri nas

Vse ljubitelje znamke Huawei in njegovih telefonov, bo razveselila novica, da v Slovenijo konec oktobra prihaja nova, drugačna barvna različica telefona P9: modra.
Trendovski moder P9 tudi pri nas
Trendovski moder P9 tudi pri nas

Huawei je na sejmu IFA 2016 v Berlinu v začetku septembra sicer predstavil kar dve novi barvi, navdihnjeni z močnimi pop barvami šestdestih let: rdečo in modro. Zadnja dopolnitev njihovega paradnega konja P9, ki so ga predstavili letos spomladi, je tako rahel odklon od siceršnjega stila, s čimer Huawei dokazuje, da sledi svojemu uporabniku in modnim trendom. Razveslila nas je novica, da bo modra različica v Sloveniji na voljo že konec septembra, o dobavljivosti rdečega pa zaenkrat nimamo informacij.

P9 je obdržal svetleč in brušen aluminijast videz in njegovo največjo kakovost, izredno zmogljivo dvojno kamero, ki omogoča vrhunsko izkušnjo fotografije.

Nova barvna različica P9 prihaja z 32GB notranjega in 3GB delovnega pomnilka in bo v Sloveniji na voljo za predvidoma 599,99 € in predstavljata Huawei vizijo ustvarjanja trendovskih produktov za uporabnike, ki cenijo stil in dizajn.

Na mednarodnem sejmu IFA 2016, je Huawei predstavil še dva nova telefona, Nova in Nova Plus, in novo tablico MediaPad M3.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več