Računalništvo, telefonija
17.12.2015 12:05

Deli z drugimi:

Share

Učinkovita in zanesljiva zaščita za male in srednje velike organizacije

Najboljša naprava za neprekinjeno napajanje na svetu, s katero je enostavno upravljati, prav tako pa je enostavna za uporabo in vzdrževanje.
Učinkovita in zanesljiva zaščita za male in srednje velike organizacije
Učinkovita in zanesljiva zaščita za male in srednje velike organizacije

Podjetje Schneider Electric, globalni strokovnjak za upravljanje energije, je predstavilo nove modele svojih sistemov za neprekinjeno napajanje. Galaxy™ 300 UPS je sedaj dostopen v dveh novih, 60 kVA in 80 kVA modelih. Naprave so idealna rešitev za mala in srednje velika podjetja, poslovne objekte in tehnične zgradbe v katerih so sobe s strežniki.

Naprave UPS Galaxy 300 z zmogljivostjo 60 kVA in 80 kVA omogočajo učinkovito in zanesljivo zaščito pred izgubami napajanja, zasnovano v treh ločenih fazah. Preprečujejo zastoje v delovanju pomembnih aplikacij in morebitne izgube podatkov. Sestavljene so tako, da omogočajo enostavno in stroškovno učinkovito namestitev in uporabo. Novi UPS sistemi uporabnikom omogočajo znižanje operativnih stroškov in stroškov hlajenja, s čimer se doseže učinkovitejša poraba energije. Največje harmonsko popačenje električnega toka pod polno obremenitvijo je pri novih UPS sistemih manjše od 3,5 odstotka.

“Naši uporabniki in partnerji, ki porabijo manj energije, so iskali prilagodljiv sistem neprekinjenega napajanja – napravo, ki bo zanesljiva, dostopna in enostavna za uporabo,” je povedal Sam Wu, ki je pri družbi Schneider Electric zadolžen za razvoj proizvodov. “Naprave Galaxy 300 v razponu zmogljivosti od 10 do 80 kVA so lahko uporabljene v najrazličnejših organizacijah. Gre za najboljše UPS sisteme v njihovem razredu in rešitve, ki zadovoljujejo vse potrebe uporabnikov. Novi modeli so še bolj učinkoviti in imajo izjemno intuitiven uporabniški vmesnik.”


Da bi omogočili stalni dostop energije, naprave Galaxy 300 omogočajo standardno povezovanje z enim ali dvema neodvisnima viroma energije in uporabljajo spletno topologijo dvojne konverzije. Na ta način je mogoče doseči popolno in trenutno izolacijo med vhodnim in izhodnim delom. Vgrajena stoodstotna statična obhodnica preprečuje zastoje delovanja, tako da zagotavlja prenos obremenitve med obdobji izjemno povečane rabe energije. Priključena oprema se lahko napaja z dvema enotama UPS vzporedno, s čimer se povečuje redundancija sistema. Poleg tega sistem uporabnikom omogoča tudi možnost vključevanja dodatnega, do 10 minutnega, baterijskega napajanja ali spojitev z robustnim polnilnikom za zunanje baterije.

Naprave so oblikovane tako, da so preko posebnega vmesnika ali pa preko svetovnega spleta enostavne za uporabo. Grafični vmesnik je enostaven za branje, saj je opremljen z vrsto diagramov in zvočnimi opozorili. Na voljo je v osemnajstih jezikih.

Naprave UPS Galaxy 300 z zmogljivostjo od 10 do 80 KVA so opremljene tudi z dodatnimi zmogljivostmi, ki olajšajo njihovo namestitev. Poleg tega imajo orodja, s kateri jih je enostavneje vzdrževati skozi celoten življenjski cikel. Enostavno vzdrževanje omogoča popolno izolacijo vseh delov sistema, brez potrebe po prekinitvi napajanja. Sistem ima tudi posebna vrata, ki se odpirajo z enostavnim pritiskom, prav tako pa je upravljavsko ploščo enostavno izvleči, kar olajša vzdrževalna dela v zaprtih prostorih.

Da bi namestitev potekala čim hitreje, se lahko kompaktno široka ali navpična ohišja enostavno prenese v nov objekt. Tudi spremembe na obstoječih sistemih so enostavne, saj so vse žice enostavno prepoznane. Navodila so zasnovana tako, da uporabnika hitro vodijo skozi postavljanje, korak za korakom, preko intuitivnega zaslona grafičnega vmesnika.

Dodatne zmogljivosti sistema:

  • Dvojna omrežna povezava omogoča povezovanje enega ali dveh medsebojno neodvisnih virov energije.
  • Vhodna korekcija moči odpravlja potrebo po prevelikih kabli, generatorjih in stikalih.
  • Možnost delovanja UPS sistema z integriranimi ali zunanjimi baterijami.
  • Naprave so na voljo za preklapljanje s trofaznega na trofazni ter s trifaznega na enofazni tok. Na ta način je omogočena boljša porazdelitev energije.
  • Naprave so narejene v skladu z regulativami glede omejitve uporabe nekaterih nevarnih snovi.
  • UPS sistemi The Galaxy 300 10 do 80 kVA so na voljo pri partnerskih podjetjih Schneider Electric in pri električarjih.

Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več