10.08.2017 20:23
Posodobljeno 7 let nazaj.

Učinkovita zaščita vašega poštnega predala pred vsiljeno pošto

Vsi poznamo nezaželeno elektronsko pošto oziroma t. i. spam. Gre za elektronsko pošto, ki je namenjena večjemu številu prejemnikov z namenom vsiljevanja vsebine, ki se je naslovniki sami ne bi odločili prejemati. Poznamo več različnih vrst neželene elektronske pošte. Večina od njih so e-poštna sporočila, ki prejemnike nagovarjajo k nakupu storitev ali izdelkov (navadno dvomljive kakovosti). Prav tako so to tudi e-sporočila, ki vsebujejo zlonamerno kodo ali vsebino, na podlagi katere lahko postanemo žrtev spletnih goljufij.

Nezaželena pošta škodljive narave (virusi, spletne prevare in goljufije) je postala že izjemno pogosta, komercialno naravnano pa je že skoraj vsako tretje sporočilo. Zaradi poplave takšnih obvestil, na katere se niste prijavili ter so vam bila poslana brez vaše odobritve, je normalna komunikacija med uporabniki že skoraj nemogoča.

Prav zato so se pri podjetju Zabec.net odločili, da vam ponudijo izjemno učinkovito zaščito. Ta vam bo omogočila, da bo vaša komunikacija spet potekala normalno, vaš poštni predal pa ne bo vsak dan poln “izjemnih nagrad”, “učinkovitih zdravil” in “ugodnih posojil”.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ZABEC.NET
Za več informacij so vam na voljo pri ZABEC.NET

zabecnet-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ZABEC.NET? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005