Računalništvo, telefonija
03.02.2014 12:12

Deli z drugimi:

Share

Ugodna in velika tablica Archos že v Sloveniji!

Video posnetki 1080p se na ARCHOS tablici predvajajo brez zatikanja. Vgrajena nogica za postavljanje tablice je praktična. Texas Instruments OMAP 4 dual-core processor je vgrajen v osnovo in deluje prepričljivo hitro. Tablica je primerna tako za gledanje filmov, igranje iger kot tudi brskanje po spletu in socialnih omrežjih.
Idealna za igre
Idealna za igre

Tablični računalnik Archos A-101 se bo zlahka prikupili tistim, ki potrebujejo zmogljivo tablico, a zanjo niso pripravljeni odšteti preveč denarja. Za nakup tržno nadvse zanimive in kompaktne tablice z Androidom 4.04 je namreč v Sloveniji potrebno odšteti le slabih 139 evrov. Kdo je rekel, da je za solidno tablico potrebno odšteti veliko denarja?

V Evropi je namreč odslej za slabih 139 evrov mogoče kupiti tržno izjemno zanimiv tablični računalnik Archos Android PC G9 Novinec je dovolj zmogljiv tudi za nekoliko zahtevnejša opravila, saj plastično ohišje nudi zavetje 2-jedrnemu procesorju Dual Core TEXAS INSTRUMENTS 1,5 gigahercev, gigabajtu sistemskega pomnilnika in vgrajenemu pomnilniku s 8 gigabajti prostora, ki je razširljiv preko kartic microSD. Za prikazovanje slik je na voljo 10-palčni zaslon ločljivosti 1.200 x 800 slikovnih točk, medtem ko napolnjena baterija kapacitete 3.300 miliamper ur zagotavlja do pet ur avtonomije.

Za povezovanje z zunanjimi napravami ima cenovno ugoden tablični računalnik Archos A101 na voljo povezave Wi-Fi, Bluetooth 4.0 in priključek microUSB. Tu nikakor ne gre spregledati bralnika pomnilniških kartic microSDHC, navigacijskega sistema GPS in spletno kamero. Najzahtevnejši bodo mogoče pogrešali novejši operacijski sistem, ki pa je na voljo pri malo novejšem modelu ARCHOS za preračunano okoli 230 EUR.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50