Računalništvo, telefonija
09.10.2013 08:09

Deli z drugimi:

Share

Ugodno profesionalno tiskanje

Epsonova večnamenska naprava z vgrajenim visokozmogljivim sistemom s posodo za črnila omogoča stroškovno učinkovito in zanesljivo barvno tiskanje.
Ugodno profesionalno tiskanje
Ugodno profesionalno tiskanje

Epsonov tiskalnik s sistemom rezervoarja s črnilom je idealna rešitev za vsakogar, ki želi tiskati po izjemno ugodni ceni, brez kakršnih koli težav in brez sklepanja kompromisov med zmogljivostjo in kakovostjo.

Epsonova L serija tiskalnikov vsebuje svoje lastne rezervoarje s črnilom, ki omogočajo nenehen tok črnila. Ta sistem je poznan kot sistem neprestanega napajanja črnila ali CISS (Continuous Ink Supply System). Poleg enostavnosti uporabe to omogoča tudi višjo produktivnost z manjšo porabo črnila. Ključni prednosti, ki jih prinašajo Epsonovi tiskalniki na tem področju, sta Epsonova Micro Piezo tehnologija in ultra veliki rezervoarji s črnilom. Visokozmogljiv rezervoar s črnilom je popolnoma vgrajen v tiskalnik, zato lahko uživate v zanesljivem tiskanju brez vsakršne umazanije ali težav z drugimi sistemi za ponovno polnjenje.

Micro Piezo tehnologija je sistem, s katerim tiskalnik brizga črnilo na papir. Ta tehnologija, ki lahko natančno poveča, ali zmanjša pritisk vbrizga, se razlikuje od drugih termalnih metod vbrizgavanja, ki lahko pritisk le povečajo. To omogoča večji nadzor gibanja, manjšo velikost pik, kar vodi v večjo natančnost. Glave teh tiskalnikov so opremljene z VSDT tehnologijo, ki omogoča razpršitev črnila v treh različnih velikostih.

Rezervoarji se še ponašajo s FIT tehnologijo dodajanja črnila s posebej zasnovanimi nepredušnimi pokrovčki in filtri za nadzor pritoka črnila v šobe tiskalnika in njegovo minimalno izgubo. Varnostni ventil nadzira pretok črnila, preprečuje povratni tok, omogoča pa tudi varen prenos tiskalnika, kjer koli ga potrebujete za delo. Ta tehnologija prinaša več vrednosti iz vsake plastenke črnila in omogoča prenašanje brez puščanja črnila.

Aplikacija Epson iPrint omogoča brezžično tiskanje s pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Tako lahko fotografije, dokumente in spletne strani enostavno natisnete direktno z mobilnega telefona, ne da bi morali vklopiti računalnik. Skeniranje deluje enako, dobljeno sliko pa lahko shranite v JPG ali PDF dokument. Aplikacijo iPrint si lahko prek Applove trgovine z aplikacijami ali Googlove trgovine Play prenesete brezplačno.

Epson L550 je namenjen tistim, ki veliko tiskajo. Tiskalnik je enako hiter kot laserski, vendar porabi 95 % manj električne energije. Takoj ko natisnete več kot 1.000 strani se pojavijo velike razlike cene črnila v primerjavi s konkurenčnimi tiskalniki. Tiskalnik ima poleg štirih CMYK stekleničk priloženi še dve dodatni steklenički s črnim črnilom. Z njimi lahko natisnete do 12.000 črno-belih in 6.500 barvnih strani, kar ustreza 63 kartušam s črnilom. Tiska lahko 9 strani na minuto, pohvali pa se lahko tudi z 12 mesečno garancijo in servisno podporo, ki vam bo zagotovila miren spanec. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več