Računalništvo, telefonija
26.07.2016 09:14
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ulefone Metal v predprodaji

Ulefone Metal
Ulefone Metal

Spletni trgovec Everbuying v predprodaji ponuja novi pametni telefon Ulefone Metal. Gre za pametni telefon kitajskega proizvajalca, ki obljublja visoke zmogljivosti in odlično zadnjo kamero, pri kateri je prste vmes imel Sony.

Kamera na zadnji strani ponuja 8 MP, v njej pa je integrirana tehnologija CMOS. Rešitev, ki je rezultat Sony-jevega razvoja ponuja izjemno hitro odzivnost kamere in visoko kakovost slike, za kar poskrbi kar pet leč. Zaradi hitre odzivnosti lahko uporabnik hitro izostri kader in ga slika, kar po domače pomeni nič več meglenih slik zaradi tresenja telefona. Kvalitetna in ostra slika je sedaj zagotovljena tudi pri slikanju med premikanjem.

Za nemoteno delovanje poskrbi osem jedrni procesor s 3 GB delovnega pomnilnika in 16 GB notranjega pomnilnika za shranjevanje vaših datotek. Možna je tudi razširitev na do 128 GB (s pomnilniško kartico) za tiste, ki jim je osnovna različica premalo.

Zaslon pametnega telefona Ulefone Metal je velik 5 palcev (ali po naše: 12,7 cm) s kakovostjo slike HD. Ohišje telefona je kovinsko. Baterija telefona je velika, 3050 mAh, ki bi morala zdržati dober dan intenzivne uporabe, preden ga bo potrebno ponovno napolniti.

Spletni trgovec zagotavlja tudi garancijo in vračilo denarja v primeru nezadovoljstva ali napake na izdelku. Na spletni strani everbuying.com lahko Ulefona Metal kupite po pred prodajni ceni 98,52 €.



Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

EPSON

, ,