Računalništvo, telefonija
11.01.2013 10:19

Deli z drugimi:

Share

Univerzalni polnilnik Unipal Plus

Vsak med nami dnevno uporablja več prenosnih naprav in se srečuje z enakim problemom: preveč raznovrstnih polnilnikov ali polnilnih kablov, ki običajno niso tam, kje bi jih želeli. Unipal Plus je najbrž najbolj univerzalni polnilnik na trgu.
Polnilnik Unipal je univerzalen
Polnilnik Unipal je univerzalen

Unipal plus je univerzalni polnilnik, s katerim lahko polnite skoraj vse vrste polnilnih baterij, od Li-ionskih iz različnih fotoaparatov, klasičnih baterij AAA in AA velikosti, do baterij za mobilne telefone. Napravam, pri katerih baterije ne morete vzeti ven, je namenjen USB polnilni izhod.


Uporaba polnilnika je izredno enostavna, s pomočjo vrtljivih koleščkov nastavite ustrezno razdaljo med pozitivnim in negativnim polom baterije ter baterijo namestite v ležišče. Polariteto nastavi polnilnik sam. Na osvetljenem LCD zaslonu takoj dobimo informacijo, koliko odstotkov energije je trenutno še v bateriji, in ocenimo čas, ki je še potreben, da bo baterija napolnjena.


Da je polnilnik res univerzalen govori tudi dejstvo, da lahko deluje tako na hišno 230 V omrežje (natančneje 100 – 240 V AC), kot tudi na avtomobilsko 12 V. V embalaži so priloženi tudi adapterji za vse svetovne vtičnice.


Torej, Hahnel Unipal Plus je polnilnik za vse, ki uporabljate več naprav z različnimi baterijami in polnilniki, sploh pa za tiste, ki veliko potujete in vam je vsak polnilnik ali kabel odveč.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem FOTO BESENIČAR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri FOTO BESENIČAR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem FOTO BESENIČAR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več