Računalništvo, telefonija
17.09.2014 08:33
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uporabniki izbirajo sami – Amisov nov koncept paketov Flex

Amis s sedaj najcenejšo Trojko na trgu uvaja nov koncept prilagodljivih paketov Flex. Posebnost paketov Flex je ob nizki ceni tudi izjemno preprosto spreminjanje programskih shem in hitrosti interneta na daljavo, brez dodatnih administrativnih postopkov in brez vezave. Amis hkrati uvaja tudi AmisTV serijo 4, tokrat na novi platformi in s popolnoma novim vmesnikom.
Najcenejša Trojka s prilagodljivimi paketi Flex
Najcenejša Trojka s prilagodljivimi paketi Flex

Novi paketi Amis Flex – več svobode, brez tveganja

Začetno programsko shemo z več kot 80 programi, ki je že vključena v pakete Amis Flex, lahko uporabniki s pomočjo TV-ja ali spletnega vmesnika preprosto spremenijo v Osnovno (115+ programov) ali Razširjeno programsko shemo (140+ programov) oziroma se odločijo za katerega od novih tematskih programskih paketov Adrenalin, Trend in Junior. Stalnica v Amisovi ponudbi ostajajo že znani ekskluzivni TV programski paketi (HBO, HBO OD, HD, Pink, Balkan 50, Voyo in Minimax Plus).

Osnovno hitrost lahko uporabniki preprosto, brez vezave naročniškega razmerja in podpisovanja dodatne dokumentacije spreminjajo od 4 Mbps do 100 Mbps, v skladu s tehničnimi možnostmi omrežja na lokaciji uporabnika.

»Ponudba Amis Flex je sedaj najcenejša širokemu krogu uporabnikov. Paketi za domače uporabnike še nikoli niso bili tako preprosti in prijazni, saj nudijo izjemno svobodo in preprostost dodajanja ali odjavljanja storitev. Uporabnik lahko dodatne opcije – hitrosti interneta ali TV kanale spreminja kar na portalu Moj račun ali preko AmisTV s pomočjo daljinca. Če katerih opcij več ne potrebuje, to preprosto odjavi. Brez dodatnih stroškov, vezav in nepotrebnih procedur, razlaga Katja Šajnovič, direktorica za prodajo in marketing Amis d.o.o.

Popolna uporabniška izkušnja – AmisTV serija 4

Leta 2009 je Amis predstavil svojo prvo digitalno televizijo AmisTV, ki danes, v svoji četrti različici, ponuja nov, preprost in hitro odziven vmesnik z grafično bolj intenzivnim ter bogatim videzom. Nov vmesnik omogoča tudi enostavno naročanje dodatnih vsebin in storitev. Časovne TV funkcije, ki na več kot 100 kanalih omogočajo ogled zamujenih TV oddaj tudi za 72 ur nazaj, so na novem vmesniku še bolj pregledne in uporabne.

Novi naročniki paketov Amis Flex bodo v okviru jesenske naročniške akcije pol leta plačevali zgolj polovično mesečno naročnino na osnovni paket in imeli preizkusni dostop do brezplačnih dodatnih vsebin in storitev.

Podrobnosti o novi ponudbi Flex so predstavljene na spletni strani www.amis.net/ponudba.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Amis, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Amis, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo Amis

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Amis, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več