11.07.2012 16:14

Ura za plavanje Garmin Swim

Garmin Swim je ura za plavanje v bazenih, beleži razdaljo, čas, tempo, število zamahov in slog plavanja. Ima napredne funkcije za beleženje intervalnih treningov in vaj za izboljšanje tehnike plavanja, izračunava tudi učinkovitost plavanja (SWOLF) in porabljene kalorije. Ergonomska oblika. Vrhunski pripomoček za plavalce vseh kategorij.
Ura za plavanje Garmin Swim

Garmin, vodilno podjetje za razvoj navigacijskih sistemov, predstavlja uro Garmin Swim™, ki je namenjena plavanju v bazenih in beleži razdaljo, tempo, število zamahov, slog plavanja ter še več. Ura je ergonomsko oblikovana in je tanke oblike, zato pri plavanju ni moteča.

“V novo uro smo vložili veliko znanja in izkušenj iz širokega spektra športnih naprav ter strast do plavanja, da bi zadostili posebnim zahtevam za treniranje za vse plavalce”, pravi Andrew Silver, Garmin produktni vodja za fitnes EMEA. ” Prenehajte s štetjem preplavanih dolžin. Prepustite to opravilo uri Garmin Swim za plavanje. Spremlja preplavane razdalje, tempo, šteje zamahe, poleg tega pa izračunava množico podatkov, ki pomagajo k izboljšanju časa in tehnike plavanja.”

Ura Garmin Swim je pripravljena za takojšnjo uporabo, nastaviti morate le dolžino bazena, v katerem boste plavali in začnite z vadbo. Uro napaja enostavno zamenljiva standardna baterija, ki bo zdržala do enega leta tipične uporabe. Kako deluje ura Garmin Swim poglejte na tej povezavi: www.garmin.com/swim.

Z uro Garmin Swim na zapestju se posvetite treningu in se osredotočite na tehniko plavanja namesto na štetje preplavanih dolžin. Z nekaj pritiski na gumb lahko spremljate časovne intervale in trajanje vaj za tehniko, zato vam ni treba ves čas gledati na stensko uro v bazenu. Izračunava tudi učinkovitost plavanja preko štetja zamahov in preplavanih dolžin. Primerna je za spremljanje napredka za plavalce vseh kategorij. Enostaven uporabniški vmesnik upravljate s šestimi gumbi, tako so vse funkcije hitro in enostavno dostopne.

Atraktivna in tanka oblika vas prepričata, da uro nosite vsak dan. Garmin Swim vas opominja na zastavljene cilje. Na zaslon s prikazom točnega časa lahko nastavite prikaz tedenske preplavane dolžine. Prikazuje lahko čas za dva časovna pasova, ima tudi funkcijo alarma, da se boste pravočasno odpravili na trening.

Po končanem treningu prenesete podatke v svoj uporabniški račun na spletnem portalu Garmin Connect™ (http://connect.garmin.com), kjer pregledate svoje rezultate in spremljate napredek. Podatke o treningih lahko izmenjujete s trenerjem, prijatelji ali kolegi iz bazena. Podatki se z naprave na računalnik prenašajo samodejno brezžično preko ANT+™ USB ključa, ki ga dobite v kompletu z uro Garmin Swim. V Garmin Connect lahko dostopate v Mac® in Windows® operacijskem sistemu.

Za več informacij obiščite http://www.garmin.si/view_product.php?product=010-01004-00&cat_id=101.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80