Računalništvo, telefonija
17.11.2016 11:40
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

USB dual – USB za pametne telefone in prenosnike

USB dual: uporaben USB z dvojnim priključkom, ki omogoči enostaven prenos datotek med različnimi napravami (npr. pametni telefon, prenosnik ali pa tudi tablica).
USB dual: uporaben USB z dvojnim priključkom, ki omogoči enostaven prenos datotek med različnimi napravami (npr. pametni telefon, prenosnik ali pa tudi tablica).

Naša dnevna komunikacija se s prenosnikov vedno hitreje širi na mobilne telefone. Torej je bistveno, da tudi orodja za prenašanje podatkov prilagodimo različnim napravam.

Uporaben promocijski izdelek, ki omogoči enostaven prenos datotek med različnimi napravami (npr. pametnimi telefoni, prenosniki ali tablicami), je USB z dvojnim priključkom. Takšen USB ima tako običajen kot tudi micro USB priključek ter zato omogoča prenašanje podatkov s telefona ali nanj brez dodatnega kabla ali priključka.

USB dual podpira pametne telefone, ki imajo micro USB priključek in OTG funkcijo – to je funkcija ‘on the go’, ki omogoča, da se micro USB priključek lahko poveže s telefonom za prenos podatkov – ter vse ostale vrste naprav z običajnim USB vhodom.

V IDentiksu lahko izbirate med ohišji iz lesa, plastike, kovine in silikona. Pa oblika? Klasični USB ali pa USB, kot si ga sami zamislite … s potiskom (sitotisk, lasersko tiskanje, embosing, graviranje ali digitalni potisk) ali pa povsem brez, v obliki logotipa ali pa maskote vašega podjetja. Vašemu izboru so prepuščene tudi velikosti – od 8 GB do kar 64 GB – ter zmogljivost in hitrost USB 2.0 ali USB 3.0. Če vas zanima več, obiščite povezavo http://bit.ly/identiks-RN.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več