06.03.2014 15:49

USB in mini USB ključ v enem

Deljenje datotek med vsemi napravami marsikomu predstavlja težavo. Zdaj lahko enostavno in brez truda povežete računalnik, telefon, tablico in televizor.
Odkrijte novosti Xplore

Dandanes s pomočjo računalnika in interneta prenašamo številne medijske datoteke. Na računalniku hranimo glasbo in videe, na telefonu pa posnete slike. Toda gledanje medijev na majhnem ekranu ni priročno in udobno. Obstaja veliko programov za sinhrnoizacijo datotek preko interneta, toda ti so počasni in lahko porabijo dragocene megabajte vašega mobilnega interneta.

Xplore je predstavil serijo izdelkov, s katerimi lahko povežemo vse naše domače in prenosne naprave. Tako lahko enostavno s pametnega telefona prenesemo slike na osebni računalnik brez potrebe po uporabi različnih spletnih rešitev in prenosa prek interneta. Prav tako lahko z računalnika naložimo glasbo in videe na pametni telefon ali tablični računalnik. To omogoča USB ključ Xplore XP150, ki združuje 16 GB USB ključ ter USB in micro USB priklop. To pomeni, da lahko ta ključ priklopimo tako na osebni računalnik kot tudi na telefone in tablice, ki podpirajo OTG funkcijo. Seveda pa se lahko XP150 pohvali tudi z odličnim videzom. Ključ ima moderno aluminijasto ohišje, na voljo pa je v kar sedmih atraktivnih barvah.

USB ključ Xplore XP150 je na voljo na spletni strani www.xplore.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem shopi.eu, PAB d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri shopi.eu, PAB d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem shopi.eu, PAB d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

Kingston Technology