Računalništvo, telefonija
06.11.2014 15:28

Deli z drugimi:

Share

Uspešna predstavitev Accounting Box-a v prostorih barcelonske borze

Potem, ko je bila virtualna robotka Zdenka uspešno predstavljena tako na investicijskem forumu v Atenah kot tudi na Kongresu izvajalcev računovodskih storitev v Laškem, je sledila predstavitev v Barceloni.
Predstavitev Accounting Box-a je potekala v prostorih barcelonske borze
Predstavitev Accounting Box-a je potekala v prostorih barcelonske borze

Forum je potekal v prostorih barcelonske borze, ekipo Accounting Box-a, spin-off podjetja PRONET KRANJ, je zastopal Jurij Bajželj. Poleg njega se je na kongresu predstavilo še sedem drugih ekip, ki so prihajale iz Španije, Italije in Grčije. Pronet je bil tako edini slovenski predstavnik, ki je kljub temu pustil zelo pozitiven vtis.

Med investitorji so prevladovali Evropejci, bilo pa je tudi nekaj Američanov, kar je dalo forumu še večjo dodano vrednost. Predstavitev je bila z njihove strani toplo sprejeta, izraženo je bilo precejšnje zanimanje za prodajo na tuje trge, podani pa so bili tudi nekateri koristni nasveti s strani tujih vlagateljev in potencialnih partnerjev. Naslednja tovrstna predstavitev se bo najverjetneje zgodila v Londonu.

Spomnimo: Accounting Box je aplikacija v oblaku, ki podjetjem omogoča izjemno preprosto upravljanje računovodskih in knjigovodskih storitev. Podjetnik lahko izvaja vse potrebne procese za vodenje podjetja, tudi če nima nobenega znanja iz računovodstva. V pomoč mu je namreč virtualna robotka Zdenka, ki predstavlja nov nivo uporabe računalniških programov in uporabniku omogoča enostaven dostop do njegovih podatkov. Na podlagi vprašanj v naravnem jeziku zna Zdenka pripravljati poročila, grafe in besedilne odgovore. Zna se pogovarjati in ima možnosti sklepanja ter razumevanja vaših ukazov.

Accounting Box je tudi izjemno primerno orodje za računovodske servise, saj lahko brez težav vodijo računovodstvo za številna podjetja. Pri tem računovodski servisi zagotovijo svojim strankam vpogled v poslovanje kjerkoli in kadarkoli.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več