27.01.2012 17:16

Varno upravljanje z dokumenti

Podjetje Biring 16.2.2012 ob 09:00 uri prireja predstavitev upravljanja z dokumenti v podjetjih in ustanovah. Tuji in domači strokovnjaki bodo predstavili pomembne rešitve s področja dokumentnega upravljanja.

Dokumenti, ki se tiskajo s Sharp napravami in upravljajo s pomočjo Docuware sistema so popolnoma varni in dostopni zaposlenim v skladu z varnostno politiko podjetja. Integracija DocuWare-e v vaše informacijsko okolje pomeni odlično rešitev za dvig učinkovitosti, zmanjšanje stroškov, izboljšanje denarnega toka, zagotvaljanje skladnosti in dvig kvalitete storitev za stranke in sorazmerno nizke stroške ob tiskanju in zajemu dokumentov s Sharp napravami.

Dokumenti morajo vedno biti na voljo za pregled, osveževanje spomina ali kot dokazilo. Sistem je usklajen z zakonodajo. Omogoča varno shranjevanje dokumentov in pregled kadar je potrebno.

Predavali bodo Jens Stark – Information Security and sloutions Manager Sharp EU, Marcin Pichur – Sales Director EMEA – Docuware, Miha Ozimek – strokovnjak za informacijsko varnost.

Dogodek bo potekal v konferenčni dvorani podjetja Biring d.o.o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Biring, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Biring, d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Biring, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00