Računalništvo, telefonija
27.01.2012 17:16

Deli z drugimi:

Share

Varno upravljanje z dokumenti

Varno upravljanje z dokumenti
Varno upravljanje z dokumenti

Podjetje Biring 16.2.2012 ob 09:00 uri prireja predstavitev upravljanja z dokumenti v podjetjih in ustanovah. Tuji in domači strokovnjaki bodo predstavili pomembne rešitve s področja dokumentnega upravljanja.

Dokumenti, ki se tiskajo s Sharp napravami in upravljajo s pomočjo Docuware sistema so popolnoma varni in dostopni zaposlenim v skladu z varnostno politiko podjetja. Integracija DocuWare-e v vaše informacijsko okolje pomeni odlično rešitev za dvig učinkovitosti, zmanjšanje stroškov, izboljšanje denarnega toka, zagotvaljanje skladnosti in dvig kvalitete storitev za stranke in sorazmerno nizke stroške ob tiskanju in zajemu dokumentov s Sharp napravami.

Dokumenti morajo vedno biti na voljo za pregled, osveževanje spomina ali kot dokazilo. Sistem je usklajen z zakonodajo. Omogoča varno shranjevanje dokumentov in pregled kadar je potrebno.

Predavali bodo Jens Stark – Information Security and sloutions Manager Sharp EU, Marcin Pichur – Sales Director EMEA – Docuware, Miha Ozimek – strokovnjak za informacijsko varnost.

Dogodek bo potekal v konferenčni dvorani podjetja Biring d.o.o.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Biring, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Biring, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Biring, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več