07.06.2013 12:44

Včeraj se je končal 02. DIGGIT

Z razglasitvijo zmagovalca izbora DIGGIT startup ideja 2013, platforme ShowMeAround, se je včeraj v Cankarjevem domu končal 02. DIGGIT. Vrhunski govorci, nova znanja, druženje in odlična glasba so zagotovo pričarali pravo digitalno in tudi analogno doživetje.
Včeraj se je končal 02. DIGGIT

Z več kot 300 udeleženci so svoje znanje, izkušnje in primere dobre prakse na dvodnevnem osrednjem in vzporednem programu konference delili slovenski in tuji strokovnjaki za digitalno komuniciranje in marketing, kot so Thomas Schrämli (Goldbach Interactive), Victoria Davies (Discovery), Matjaž Robinšak (Valicon) in Rok Hrastnik (iPROM), Alison Fennah (IAB Europe), Lukas Maixner (Socialbakers), Mitja Tuškej (Formitas BBDO) in drugi. Zanimive vpoglede v stanje in trende digitalnega marketinga, kreativnosti in generacije baby boomerjev na spletu pa so udeleženci pridobili tudi na treh okroglih mizah.

Ključni poudarki konference so bili, da se oglaševalci ne smemo bati digitala in vlaganja v oglaševanje na spletu ter da so pri oblikovanju učinkovitih digitalnih akcij ključne inovativnost, kreativnost in strategije, oblikovane na podlagi analiz o obnašanju potrošnikov.

Če ste 02. DIGGIT zamudili, vas organizatorja Marketing magazin in TSmedia vabita k ogledu izjav govorcev in utrinkov obeh dni na YouTubu ter fotografij na Facebooku. Povzetek dogajanja najdete na portalih Marketing magazina in Planet Siol.net, utrip pa lahko začutite tudi na Twitterju preko #diggitsi. V kratkem bodo na Slidesharu obljavljene tudi prezentacije govorcev 02. Diggita, da boste lahko od konference odnesli še več znanja in idej za svoje aktivnosti v digitalu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MEDIJSKI PARTNER d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

E-LABORAT d.o.o.