Računalništvo, telefonija
16.11.2012 18:34

Deli z drugimi:

Share

Več varnosti za nižjo ceno!

Ko dandanes govorimo o računalniški ali spletni varnosti, ne govorimo več samo o varovanju pred škodljivimi virusi kot nekoč, temveč moramo na spletno varnost gledati tudi v smislu zaščite osebne ali poslovne identitete, finančne varnosti in zaščite podatkov.
Trojanski konji in spletne kamere
Trojanski konji in spletne kamere

Podjetja morajo danes veliko pozornosti namenjati IT varnosti, saj je verjetnost vdorov, okužb ali izgube podatkov realna nevarnost, ki se lahko odraža kot slabši uspeh na trgu. Praksa kaže, da je preudarno in preventivno delovanje najboljša zaščita pred spletnimi nevšečnostmi, s kombinacijo dobrega protivirusnega programa pa lahko še dodatno pripomoremo k večji varnosti IT infrastrukture.

Za zaščito celotne IT infrastrukture se lahko zanesete na zanesljivo zaščito v resničnem času, tudi pred škodljivo kodo, ki še ni bila videna. ESET Endpoint Security je celovita varnostna rešitev, ki vključuje protivirusno in protivohunsko zaščito, požarni zid in zaščito pred neželeno pošto, poleg naštetega pa še kopico izboljšanih funkcij za še večjo varnost. Nov grafični vmesnik pa ga naredi še privlačnejšega in enostavnejšega za uporabo.

Glavne prednosti ESET Endpoint Security:

  • Preiskovanje s pomočjo oblaka – izboljšana zaznava in hitrejše preiskovanje s pomočjo napredne storitve ESET LiveGrid®, na podlagi zbirk podatkov in analiz.
  • Oddaljeno nameščanje ESET sistemov na klientih – poskrbi za hitro in enostavno vzpostavitev protivirusne zaščite v podjetju.
  • Centralizirano upravljanje ESET delovnih postaj in strežnikov – povečuje protivirusno zaščito in zmanjšuje ceno za zagotavljanje spletne varnosti.
  • Napreden nadzor nad mediji – z ESET Endpoint Security z lahkoto upravljate vse prenosljive medije (USB, DVD, CD) in preprečite morebitno širjenje škodljive programske opreme na računalnik.
  • Napreden požarni zid – preprečuje nepooblaščen dostop do vašega računalnika, možnost osebne prilagoditve glede na potrebe in zahteve uporabnika.
  • Izboljšana zaščita pred neželeno pošto – ESET Endpoint Security poskrbi, da bo vaš e-poštni nabiralnik očiščen neželenih sporočil.
  • Napredna HIPS tehnologija – Naprednejši uporabniki bodo lahko sami nastavili pravila delovanja in na ta način spremljali dogajanje s temeljnimi elementi računalnika, za vse ostale uporabnike pa bo ta sistem samodejno uravnaval potrebno raven zaščite.

Za vsa podjetja, ki si želijo vrhunske varnostne zaščite IT infrastrukture, smo do 31.12.2012 pripravili akcijsko ponudbo programa ESET Endpoint Security po znižani ceni! Torej več varnosti za nižjo ceno!
Več o akcijski ponudbi preverite na www.eset.si/smart


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več