04.07.2014 11:45

Več znaš, več veljaš!

Nauči se veščine, ki je v današnjem svetu ena najbolj iskanih in najbolj cenjenih. Primerno tako za popolne začetnike, kot tudi tiste s predznanjem.
Poletna šola programiranja sedaj samo 135 EUR

Med 7. in 13. julijem bo v Novem mestu potekala poletna šola programiranja SmartNinja, kjer se boš lahko naučil/a osnov izdelovanja spletnih strani ali pa Android aplikacij.

Poletna šola bo potekala v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, kjer vas bodo izkušeni mentorji iz organizacije StartUP Novo mesto v 7. dneh popeljali v svet programiranja spletnih strani in mobilnih aplikacij. Poletna šola je namenjena srednješolcem, študentom in vsem, ki bi se radi prvič spoznali s programiranjem, prav tako pa tudi za tiste, ki si želite nadgraditi svoje znanje.

Razvojni center Novo mesto d.o.o. v sodelovanju z dolenjskimi občinami Dolenjske Toplice, Novo mesto, Mokronog-Trebelno, Mirna Peč, Mirna, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje in Žužemberk subvencionira 50% prijavnine Poletne šole programiranja za prvih 15 prijavljenih oseb iz regije JV SLO.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PODJETNIŠKI INKUBATOR PODBREZNIK
Za več informacij so vam na voljo pri PODJETNIŠKI INKUBATOR PODBREZNIK

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PODJETNIŠKI INKUBATOR PODBREZNIK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

3WAY d.o.o.