Računalništvo, telefonija
30.03.2016 19:39

Deli z drugimi:

Share

Verzioniranje?

Na sliki je primer, kako preprosto poiščemo razlike med dvema verzijama programa.
Na sliki je primer, kako preprosto poiščemo razlike med dvema verzijama programa.

Uporabniki TOADa smo zaradi preprostosti uporabe včasih že kar preveč razvajeni. V orodne vrstice si nastavimo najljubše in najpogosteje uporabljane funkcije, ob novih verzijah pa pozabimo pogledati, kaj je v verziji, ki smo jo lahkotno pravkar instalirali, novega. Razvijalci pri Dellu ne počivajo in dodajajo vedno nove in nove funkcionalnosti, ki pa jih uporabniki TOADa zaradi obilice dela velikokrat spregledamo.

Ker naši naročniki od nas zahtevajo vedno nove in nove funkcionalnosti, skupine razvojnikov pa se širijo in spreminjajo, počasi začenjamo izgubljati sled o zgodovini naše programske opreme. Zato je nujno potrebno voditi evidenco o tem, kdo, kdaj in kaj je spreminjal v programu na katerem delamo. Ste vedeli, da ima TOAD vgrajen modul za povezovanje z raznimi versioning control okolji kot je na primer Microsoft Team Foundation Server (TFS)?

Modul za verzioniranje je v TOADu že kar nekaj let, treba pa je priznati, da sam vmesnik ni bil prav prijazen do uporabnika, vseeno pa je močno olajšal večno preskakovanje med programom in sistemom za verzioniranje. V zadnjem članku (http://goo.gl/xuFE0i) se Dell zavezuje, da bodo temu delu, v času vedno hitrejšega in kompleksnejšega razvoja programske opreme, posvetili več pozornosti.

Imate vprašanja? V podjetju ADM-Adria vam bomo z veseljem pomagali. Da pa z iskanjem ne bi izgubljali preveč dragocenega časa, vam predlagamo, da se z nami dogovorite za izobraževanje o novostih v TOAD na vaši ali na lokaciji ADM-Adria, kjer si bomo v miru, na vašim potrebam prilagojenem seminarju, ogledali, kaj vse TOAD, ki že dolgo ni več zgolj programersko orodje, ponuja.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več