Računalništvo, telefonija
27.03.2017 15:21
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

VIDEO: Po ljubezen, dobre prijatelje, znance na splet?

VIDEO: Po ljubezen, dobre prijatelje, znance na splet?
VIDEO: Po ljubezen, dobre prijatelje, znance na splet?

Vse več Slovencev se spoznava prek spleta. Tudi Nipke je Urško spoznal na netu. Kakšna pa je vaša zgodba? Iščemo najbolj zanimive izkušnje s spletnim spoznavanjem – čakajo vas lepe nagrade!

Vse več Slovencev gre po ljubezenske partnerje na splet! Raziskava Zmenki & spoznavanje 2017 pravi, da kar 85% samskih moških in 75 % samskih žensk išče ljubezen prek spleta.

V prid spletnemu spoznavanju govorijo tudi rekordne statistike največjega spoznavnega slovenskega portala ona-on.com. Samo v lanskem letu se portalu pridružilo 34.602 novih uporabnikov, skupno nas je tako več kot 160.000!

Da spletno spoznavanje res deluje, pričajo zgodbe številnih parov. A ne le za iskanje ljubezni, splet uporabljamo tudi za tkanje novih prijateljstev, velikokrat pa kdo, ki smo ga prvič spoznali prek spleta ostane naš znanec.

Zagotovo imate izkušnje s spletnim spoznavanjem tudi vi! Morda ste prek spleta spoznali ljubezen, dobre prijatelje, znance? Povejte nam svojo zgodbo v nagradni in anonimni anketi!

Tudi Nipke je Urško spoznal na spletu

Raper Nipke je Urško spoznal na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com. Po prvem kliku sta se preselila na zasebni klepet, kjer sta debatirala o vsem mogočem. Nipke je o Urški fantaziral, želja, da bi jo spoznal, pa se je iz dneva v dan večala. Kako se je njuno spoznavanje začelo, je Nipke predstavil v videospotu Internet Girl.

Kako se je njuna spletna romanca razvijala po prvem stiku v živo? Nipke pripoveduje v videospotu Bejba iz neta, ki je trenutno na MTV lestvici domačih številka 1!

Kakšna pa je vaša izkušnja s spoznavanjem prek spleta?

Takšna je Nipkova izkušnja z neta. Kakšna pa je vaša? Zagotovo imate smešne, zanimive, čudne pripetljaje s prijatelji, znanci ali pa celo simpatijami, ki ste jih spoznali prek spleta.


Zaupajte nam svojo izkušnjo in se s svojo zgodbo potegujte za lepe nagrade! Top 3 zgodbe bomo lepo nagradili!


Ni važno, ali ste spoznali ljubezen svojega življenja, dobrega prijatelja oz. prijateljico ali še iščete, zaupajte nam svojo zgodbo z neta! Sodelujte v nagradnem natečaju in oddajte svojo izkušnjo s spletnim spoznavanjem – najboljše 3 zgodbe bomo bogato nagradili!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več