Računalništvo, telefonija
27.10.2016 15:30
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vodenje Smart Coma prevzema Filip Remškar

Vodenje Smart Coma prevzema Filip Remškar
Vodenje Smart Coma prevzema Filip Remškar

Filip Remškar z novembrom 2016 prevzema vodenje družbe Smart Com d.o.o.


»Sodobno poslovno okolje se zelo hitro spreminja, spreminjajo se ekonomije, poslovni modeli, kar od podjetja zahteva prilagoditev v smislu novih pristopov, novih znanj, sposobnosti«, je plane za prihodnost orisal novi direktor Filip Remškar. Dodaja še, da bo njegova naloga skupaj z zaposlenimi udejanjati strategijo Smart Coma do leta 2020, ki jo bodo poganjale moderne tehnologije, odločanje na podlagi podatkov ter osredotočenje na stranke.

Filip Remškar je na nivoju celotne Smart Com skupine odgovoren za strateški razvoj tehnologij, z namenom končnim strankam ponuditi najboljše možne IT rešitve. Z inovativnim pristopom in navdušenjem za nove tehnologije podjetja skupine Smart Com ostajajo vodilni ponudnik IKT rešitev, katere gradnike sestavljajo tudi lastne programske rešitve.

Z novim vodstvom Smart Com odpira vrata novim tehnologijam ter začenja transformacijo delovanja podjetja in delovanja med podjetji, za kar največji izkoristek, ki ga tehnologije prinašajo. Znanje, kot največji kapital Smart Coma, zaupanja vreden odnos in zadovoljstvo končnih uporabnikov ter tesno sodelovanje s parterji pa še naprej ostajajo glavno vodilo delovanja Smart Coma.

»Smart Com je družinsko podjetje, ki ima vizijo tesno prepleteno s podjetniško miselnostjo svojih ustanoviteljev. Po uspešni vpeljavi novih procesov in razvoja poslovnih področij, je poslanstvo mojega mandata opravljeno,« je spremembo pojasnil Uroš Rožič ter se vsem zaposlenim, partnerjem in kupcem zahvalil za odlično sodelovanje v minulih letih.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SMART COM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SMART COM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več