02.08.2013      14:54
Volvo Penta Glass Cockpit System

Garmin je v sodelovanju z AB Volvo Penta, premierno najavil Volvo Penta Glass Cockpit System, integrirano multifunkcijsko rešitev za Volvo Penta motorje in krmilne sisteme.  Z Garminovim zanesljivim in uporabniku prijaznim vmesnikom povezanim z najbolj centralnim upravljanjem in varnostnimi informacijami s strani Volvo Penta, je Volvo Penta Glass Cockpit System najboljša rešitev za Volvo Penta pogonski sistem.

“Garmin in Volvo se ponašata z bogato zgodovino zagotavljanja inovativnih, uporabnih in zanesljivih produktov in to je očitno tudi pri novem Volvo Penta Glass Cockpit System,” je povedal Dan Bartel, Garmin podpredsednik svetovne prodaje“Ta serija produktov v popolnoma integriranem sistemu našim kupcem nudi uporabniško enostavnost in zanesljivost s strani Garmina ter enostavno in varno upravljanje plovila s strani Volvo Penta, kar zagotavlja prijetnejšo navtično izkušnjo.”

“Volvo Penta s ponosom predstavlja Volvo Penta Glass Cockpit System, revolucijo v  zasnovi voznikovega okolja v navezi z Garminom,” je povedal Stefan Carlsson, predsednik Volvo Penta za Evropo. “Napredne integrirane funkcije uporabnikom omogočajo enostavno, varno ter udobno upravljanje plovil”.

Na voljo v izvedbi z 8, 12 ali 15 palčnim večfunkcijskim zaslonom ali 15, 17 ali 19 palčnim zaslonom s pripadajočo ˝black box˝procesno enoto, daljinskim upravljalcem in samostojnim bralnikom SD kartic, je Volvo Penta Glass Cockpit System vsestranski za montažo na poljubni barki in lokaciji. Volvo Penta Glass Cockpit System je narejen v popolnoma steklenem plosko vgradnem dizajnu serije Garmin GPSMAP® 8000 in vključuje Volvo Penta uporabniški vmesnik za upravljanje s plovilom – ang. Engine Vessel Control (EVC), unikatna Volvo Penta elektronska platforma. Gre za nadgradnjo Garmin GPSMAP 8000 serije, katera nudi napredne navigacijske rešitve in skrbi za povezavo z motorji prek komunikacijskih vmesnikov NMEA 2000® in NMEA.

Z  EVC opcijami kot so avtopilot, ˝Interceptors˝, ˝Powertrim Assist˝ in ˝Dynamic Positioning˝ integriranimi v zaslon, lahko le-te upravljate in nadzirate na zaslonu ali z uporabo Volvo Penta komandnega pulta. Avtopilot je vgrajen v zaslon in ga lahko upravljate s pomočjo zaslona ali krmilne ročice. S popolnoma funkcionalno in uporabniško nastavljivimi opcijami uporabnik lahko sam določi, kateri podatki so zanj najbolj pomembni, da so prikazani in dosegljivi. Z vse v enem integriranim sistemom proizvajalca Garmin in Volvo Penta nudita izdelovalcem plovil, prodajalcem in končnim uporabnikom enostavno rešitev, ki naredi plovno izkušnjo lažjo, bolj priročno in prijetno.

Volvo Penta Glass Cockpit System bodo ekskluzivno prodajali v Volvo Penta prodajni mreži, medtem ko dodatne združljive naprave, kot so radar, sonar in drugi dodatke lahko dobite tudi pri prodajalcih Garmin naprav in opreme. Volvo Penta Glass Cockpit System bo na voljo v zadnjem četrtletju 2013.  Za več informacij o Volvo Pent Glass Cockpit System, obiščite www.volvopenta.com.

Garmin, navtični segment je vodilni ponudnik opreme za navigacijo in komunikacijo na drobno ter OEM stranke. Garmin vključuje industrijsko najbolj prefinjeno paleto navtičnih ploterjev, multi -funkcijskih zaslonov na dotik, sonarjev visoke ločljivosti, radarjev, avtopilotov ter proizvodov in storitev, ki so znani po inovacijah, zanesljivosti in preprosti uporabi.

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Bo 14TB trdi disk dovolj za vaše podatke? 3
zgubar  |  če že kupiš 7 diskov in hočeš imeti poda...
Bo 14TB trdi disk dovolj za vaše podatke? 3
RK123  |  Jaz bi raje imel sedem diskov po 2TB kak...
Na splet pricurljale prve slike težko pričako... 3
FerdoPiš  |  Od kje vam vsak teden nek bizarno poimen...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
Justin.Forfunky  |  Zgleda, da prav tako 925.
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
sibyte  |  Krivici za slab rezultat smo uporabniki ...