Računalništvo, telefonija
16.02.2017 07:00

Deli z drugimi:

Share

Vse kar potrebujete, da postanete digitalni domorodec

Vse kar potrebujete, da postanete digitalni domorodec
Vse kar potrebujete, da postanete digitalni domorodec

Se sprašujte kaj sploh je digitalni domorodec? Enostavno povedano je to tehnološki navdušenec, ki mu je uporaba sodobnih tehnoloških rešitev zelo intuitivna in zanimiva. Je človek, ki si s tehnologijo olajša dneva opravila, prav tako pa tehnologijo uporablja za svojo zabavo. In ker živimo v digitalni dobi, ki s tehnologijo vse bolj prepleta in povezuje različne sfere naših življenj, se je sodobnim digitalnim rešitvam praktično nesmiselno upirati. Konec koncev je naše življenje že skoraj odvisno od njih, saj je od njih odvisnih vedno več služb, s pametno uporabo pa lahko pozitivno vplivajo tudi na naše odnose z bližnjimi.

Kaj torej potrebujete, da stopite v korak s časom in se prepustite asimilaciji tehnologije? Stvari je ogromno, ampak začnimo pri temeljih. Danes praktično ničesar več ne morete storiti brez solidnega pametnega telefona. Ta je postal osrednji operativni center številna naša dnevna opravila. Uporabljamo seveda za klicanje in instantno sporočanje, poleg tega pa tudi za iskanje informacij na spletu, igranje iger, pošiljanje e-pošte, kot nakupovalni listek, za upravljanje drugih naprav itd.

Vsak sodobni dom pa potrebuje vsaj še računalnik, pametno športno uro, igralno konzolo in pametni televizor z ustreznim ozvočenje. To so temelji iz katerih potem lahko gradite dalje. Pametnih naprav je namreč kolikor želite in samo vaša domišljija vas lahko omejuje pri opremljanju dnevne sobe prihodnosti. Da bi se lažje orientirali in našli vse kar potrebujete, priporočamo obisk spletnega trgovsega središča Everbuying.net, kjer boste na enem mestu našli toliko sodobnih tehnoloških rešitev, da jih ne boste znali prešteti. Kot nalašč za zimsko opremljanje dnevne sobe, pa imajo trenutno v akciji kar nekaj izdelkov s katerimi boste lahko digitalizirali svoje življenje.

Vsi potrebujemo telefon

Začnimo kar pri telefonih. Eden najboljših v njihovi ponudbi je pametni telefon Xiaomi Redmi Note 3. Ta se ponaša z vrhunskim 14-centimetrskim (5,5-palčnim) zaslonom z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik, izjemno hitrim mobilnim 8-jedrnim procesorjem Helio X10, 3 gigabajti RAM-a, 32 gigabajti vgrajenega spomina in odličnim fotoaparatom z ločljivostjo 13 MP. Če na spletni strani Everbuying.net uporabite kodo EREDMI, pa ga lahko dobite že za pičlih 140 evrov. Zelo ugodna cena za telefon s takšnimi karakteristikami.

Ni pa to edini telefon, ki ga imajo v ponudbi. Na voljo so še sledeči:

Čarobna kocka

Kot že omenjeno pa imajo pri trgovcu Everbuying.net v akciji še nekatere druge naprave. Zelo zanimiv je Xiaomijev »magični« upravljalnik Mi Cube, ki ga z vpisom ekskluzivne kode EBMagic lahko dobite že za vsega 12 evrov. Mi Cube je majhna 5-centimetrska kocka, s katero lahko upravljate druge naprave. Tega pa ne počnete na klasičen način s pritiskanjem tipk, ampak s premikanjem kocke.

Opremljena je namreč s senzorji, ki ji omogočajo šest različnih načinov upravljanja. Zvočnik lahko na primer sprožite z 90-stopinjskim obratom kocke, pametno žarnico vklopite s tem da kocko potresete, računalnik izklopite tako, da kocko dregnete in tako dalje. Čeprav za zdaj deluje le v navezi z ostalimi napravami iz Xiaomijeve družine Mi, so možnosti, ki jih ponuja skorajda brezmejne, sploh če zraven upoštevamo še potencial za prihodnost (namig: kot igričarski pripomoček v svetovih navidezne resničnosti).

Vsaka dnevna soba potrebuje dober zvok

V navezi z malo »čarobno paličico« pa svetujemo še nakup kakovostnega brezžičnega zvočnika. Odlična izbira je na primer Xiaomijev Mi Bluetooth zvočnik, ki je zelo lične cilindrične oblike. Seveda proizvaja tudi odličen zvok, z odlično avtonomijo baterije, ki omogoča kar sedem ur neprestanega predvajanja, pa zagotavlja da vas bo zabaval celo noč. Na Everbuying.net ga lahko s kodo EBRGDFT dobite že za dobrih 20 evrov.

Če vam cilindrična oblika ni toliko pri srcu, pa je odlična alternativa pravokotni zvočnik XiaoMi Bluetooth 4.0. Tudi ta proizvaja kakovosten in čist zvok, na voljo pa je v bolj živahnih barvah, tako da se odlično znajde zraven kakšnega bazena ali na plaži. Z uporabo kode EBHDYG boste morali zanj odšteti le 35 evrov.

Obvezna oprema za strastne igričarje

Zadnji izdelek, ki ga lahko dobite na Everbuying.net dobite po akcijski ceni je še brezžični igralni plošček Xiaomi Wireless Bluetooth V3.0. Tega bodo pozdravili vsi igričarski navdušenci, ki prisegajo na igralno konzolo Xbox, saj je narejen po zgledu Microsoftovega. To pomeni da se lepo uleže v roko in da ima tipke razporejene zelo premišljeno. S kodo EBGAME ga trenutno lahko dobite že za 22 evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več