Računalništvo, telefonija
23.06.2012 16:06

Deli z drugimi:

Share

Prvi Ultrabook za poslovno rabo Fujitsu Lifebook U772

Lifebook U772 Ultrabook rdeče barve
Lifebook U772 Ultrabook rdeče barve

Fujitsu je predstavil serijo Ultrabookov za poslovni razred. Novi Lifebook U772 je načrtovan posebej za rabo profesionalcev. Novi Fujitsu Ultrabooki združujejo visoko vrednost z nekompromisnim dostopom do najnovejše mobilne računalniške tehnologije. Prenosniki Fujitsu so lepo oblikovani in dovolj močni ter povezljivi za celodnevno rabo.

Fujitsu je svoje Ultrabooke opremil s poslovnimi funkcijami kot so: Intel ® vPro ™ tehnologija – zagotavljanje napredne vodljivosti in varnosti, profesionalni uporabniki bodo navdušeni tudi nad mobilno varnostjo zahvaljujoč funkcijam kot so skeniranje prstnih odtisov in popolna enkripcija SSD (Solid State Drive) pogonov.

Med prednostmi prenosnika, pred konkurenco, ki izstopajo ne moremo mimo podvojevalnika priključkov (port replicator), kateri omogoča enostavo rabo v podjetju ali doma, saj preko tega dodatka vse potrebne naprave priključite na zadnij strani, vsakič ko računalnik odnesete iz pisarne pa ne bo potrebno odklopiti vseh kablov, zadostovala bo že odstranitev računalnika s podvojevalnika.

Novi 14 palični LIFEBOOK U772 v debelino meri nekaj manj kot 16 milimetrov, teža pa znaša le 1.,4 kilograma. Fujitsu prenosniki so zavarovani z napredno zaščito proti kraji, ter Intelovo tehnologijo, ki skrbi, da se ukradeni prenisnik ob prvi povezavi na splet zaklene in postane povsem neuporaben. Obenem lahko iz ukradene naprave brezžično prenesemo pomembne podatke in lociramo napravo.

Zahvaljujoč vgrajeni 3G/UMTS ali 4G/LTE tehnologiji bo naprava povezana na splet tudi brez brezžičnega omrežja. Funkcija Anytime USB Charge pa omogoča polnjenje vaših naprav tudi ko je prenosnik izklopljen. Čez noč tako ni potrebno imeti prižganega računalnika. Svoj pametni telefon le priklopite na USB priključek, in dragocena energija se bo samodejno pretočila v vašo napravo.

Za manj zahtevne kupce pa je na voljo LIFEBOOK UH572 – 13,3 palični model, obdan z lahkim aluminijem v rdeči ali srebrni barvi.

Oba modela sta razpoložljiva pri partnerjih Fujitsu, cene pa se gibljejo od 1.199 evrov za model LIFEBOOK U772 in 799 evrov za model LIFEBOOK UH572 (cene variirajo glede na konfiguracijo sistema).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več