Računalništvo, telefonija
28.12.2012 12:50

Deli z drugimi:

Share

Poslovna rešitev, ki se uspešno sooča z novimi izzivi poslovanja

Poslovno okolje se nenehno spreminja in z njim tudi poslovne navade. Spremembe se dogajajo zaradi potreb trga, psihologije poslovanja in prodaje, ter tehnologije, ki tem spremembam želi slediti.
Korak pred konkurenco z učinkovitim vodenjem poslovnih knjig
Korak pred konkurenco z učinkovitim vodenjem poslovnih knjig

ProGRAM je eden prvih, ki v svoji zasnovi skuša temu slediti in podpirati poslovne procese na način, kot to narekujejo omenjene spremembe. Že s svojim imenom nakazuje na rešitev, ki združuje več udeležencev in elementov poslovnega okolja: kupce, dobavitelje, lastnike, zaposlene, računovodske servise in tehnologijo.

Kupci/Dobavitelji

Za učinkovito fakturiranje in vnos prejetih računov je omogočena storitev e-Računi – brezpapirno poslovanje s kupci in dobavitelji na eni strani, in avtomatizacija zajema podatkov za stranke na drugi strani. Mala podjetja, računovodski servisi, ali podjetja z več poslovalnicami, lahko enostavno dostopajo do vseh informacij. Tudi na mobilnih napravah.

Lastniki in managerji

V sedanjih poslovnih razmerah je potreben nenehen vpogled v poslovanje. Preko vmesnikov za poslovne analize (Pro BI) in upravljanja odnosov s strankami (Pro CRM), rešitev omogoča tako 360° pogled na poslovanje podjetja, kot na vsakega kupca, oziroma partnerja posebej.

On-line računovodstvo

Predvsem za manjša podjetja, ki nimajo svojega računovodstva, ProGRAM izvaja tudi vodenje glavne knjige, evidenco OS itd. Uporabnik poskrbi samo za vnos prejetih dokumentov in izda račune, za knjiženje, bilanco in tudi računovodske nasvete pa poskrbi ProGRAM.

Računovodski servisi lahko ponudijo sodoben način vodenja po sistemu e-računovodstva. V tem primeru servis in podjetje uporabljata ProGRAM z isto podatkovno bazo. Organizaciji tako postaneta eno v smislu obdelovanja podatkov in uporabe informacij.

Tehnologija in mobilnost

ProGRAM je rešitev v oblaku. Podjetnik lahko svoje poslovanje spremlja na svojih pametnih telefonih, tablicah ali prenosnih računalnikih kjerkoli in kadarkoli. Podjetje ne potrebuje drage strojne opreme. Odpadejo tudi stroški za nakup programskih licenc.

Po meri uporabnika

V ProGRAM je vgrajenih kar 20 let izkušenj in najboljših poslovnih praks. Pri delu nam je bilo vodilo izdelati sistem, ki bo prilagojen značilnostim današnjih podjetij, in še posebej njihovim dolgoročnim potrebam.

ProGRAM je na voljo v več edicijah, od preprostejše, namenjene samostojnim podjetnikom in malim podjetjem, do zahtevnejše za podjetja, ki sama vodijo računovodstvo, ter posebne edicije, namenjene računovodskim servisom.

Poslovna odličnost

V podjetju se zavedamo, da pomeni izbira kvalitetne tehnološke rešitve za poslovanje podjetja samo delček v mozaiku celovite poslovne odličnosti. Da bi dobro poslovno prakso uspešno prenesli tudi na uporabnike naših rešitev, moramo kot ponudniki najprej sami izpolnjevati vse pogoje. Podjetje PRONET Kranj je nosilec certifikatov »Excellent SME Slovenia« ter bonitete odličnosti »AA«.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več