26.11.2012      12:27

Vzpostavitev sodelovanja med CRMT in KPMG

Direktor svetovalnega podjetja CRMT d. o. o. s področja informacijskih tehnologij Daniel Potočnik in direktorica revizijsko svetovalne družbe KPMG d. o. o. Nevenka Kržan, sta podpisala pogodbo o poslovnem sodelovanju.

Podjetje CRMT je novo partnerstvo s podjetjem KPMG napovedalo že na tradicionalni letni Kontroling konferenci, konec oktobra, v Portorožu. Predstavnica podjetja KPMG, Sonja Žnidarčič je ob vzpostavitvi sodelovanja povedala, da KPMG v partnerstvo prispeva svoje znanje in izkušnje s področja poslovnih procesov in organizacije. Podjetji želita na ta način poglobiti sodelovanje predvsem pri promocij programske opreme Tagetik na slovenskem trgu. »Novo partnerstvo tako obeta korenit preobrat navzgor, nove posle in nove zaposlene«, je v izjavi za javnost sporočil direktor podjetja CRMT Daniel Potočnik. (Foto: Daniel Potočnik, CRMT in Sonja Žnidarčič, KPMG).

O CRMT
CRMT d. o. o. je vodilna svetovalna hiša, specializirana za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja (CPM), sistemov planiranja, poslovne inteligence (BI), podatkovnega rudarjenja, podatkovnih skladišč (DW), integracije podatkov in upravljanja matičnih podatkov (MDM) ter izobraževanja na vseh področjih. Zagotavlja storitve celotnega razvojnega kroga od analize, zasnove, načrtovanja, implementacije, izobraževanja in projektnega vodenja, kot tudi projektno in po projektno podporo. Prednost CRMT d. o. o. izhaja iz širokega in poglobljenega znanja ter kompetenc njihovih strokovnjakov, ki zagotavljajo strankam najnaprednejše, zanesljive in konsistentne rezultate na vsakem projektu v predvidenih rokih in znotraj proračuna. Več o podjetju CRMT si preberite na: http://www.crmt.com/si/

O KPMG
Revizijsko –svetovalna hiša KPMG deluje v okviru globalne  mreže podjetij, ki nudijo visoko specializirane storitve na področjih revizije, davčnega in poslovnega svetovanja. KPMG je prisoten v 152 državah in v družbah članicah zaposluje preko 145.000 strokovnjakov in predstavlja eno največjih revizijsko-svetovalnih hiš na svetu. Revizijsko – svetovalna hiša KPMG, z 150 strokovnjaki, je v Sloveniji prisotna že več kot dvajset let. Svojim strankam nudi prednosti širokega izbora storitev in dolgoletnih izkušenj ter dobrega poznavanja gospodarskih panog in zakonodaje. Kot članica KPMG globalne mreže bogato lokalno strokovno znanje stalno dopolnjuje z globalnimi izkušnjami ter znanjem.

V okviru KPMG mreže v Sloveniji opravljajo storitve revidiranja in svetovanja naslednja tri podjetja:
■       KPMG Slovenija, d.o.o., ki nudi predvsem storitve revidiranja računovodskih izkazov,
■       KPMG poslovno svetovanje, d.o.o., ki nudi storitve davčnega, pravnega, IT, finančnega in poslovnega svetovanja, storitve ocenjevanja vrednosti podjetij, finančnega in poslovnega prestrukturiranja ter storitve notranjega revidiranja,
■       KPMG računovodske storitve, d.o.o., ki nudi računovodske storitve in obračun plač.
Več o podjetju KPMG si lahko preberete na: http://www.kpmg.com/SI/en/Pages/default.aspx

O programski opremi Tagetik
Programsko orodje Tagetik, ki ga je CRMT doslej uvedel v Mladinski knjigi Založbi (MKZ), Zavarovalnici Triglav, pozavarovalnici Sava Re in Holdingu Slovenske elektrarne, uporabnikom olajša nadzor in upravljanje družb. Lastnikom pomaga konsolidirati podjetja v skupine in lajša optimiziranje poslovanja. Tagetik je dobrodošel zlasti za finančnike, računovodje in zaposlene v kontrolingu. Podjetja so zaradi gospodarskega položaja začela iskati notranje rezerve in optimizirati lastno poslovanje – in taka programska oprema je za to idealna. Podjetje ima zelo podroben vpogled v svoje podatke, kje ustvarja dobiček, kje mu ga nekaj odžira, katere stranke in izdelki prinašajo dobiček, katere poslovalnice so dobre in katere ne. CRMT je ekskluzivni distributer programske opreme Tagetik za Adriatic področje. Več o podjetju Tagetik in njihovi programski opremi si preberite na: http://www.crmt.com/si/3/386/Tagetik

Povezave:Crmt.com

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Zadnje slovo od operacijskega sistema MS-DOS 1
abhorsen.  |  Ok pustimo zgodovino zgodovinarjem, koga...
Samsung Galaxy S8 skoraj zagotovo brez priklj... 3
Hex  |  Ko je samsung predstavil note 7, se je d...