Računalništvo, telefonija
26.06.2014 09:29

Deli z drugimi:

Share

WayteQ bogati prodajni program

WayteQ je osvežil ponudbo GPS navigacijskih naprav in v prodajni program dodal nekaj zanimiv produktov proizvajalcev Measy in SoundfreaQ
WayteQ bogati prodajni program
WayteQ bogati prodajni program

Čeprav se prodaja namenskih GPS navigacijskih naprav zmanjšuje se je WayteQ odločil za osvežitev svojih popularnih modelov. Dejstvo namreč je, da so namenske GPS naprave še vedno zanimive za uporabnike, ki veliko časa preživijo v vozilu kot npr. voznike tovornjakov, avtobusov, avtodomov, taksijev itd. Tako sta sedaj na voljo modela WayteQ x880 in x980BT, v kratkem pa pričakujemo še model WayteQ x980BT TMC .

Na prvi pogled ne opazimo nikakršne razlike s predhodnikoma x850 in x960BT. Razlika se nahaja znotraj naprav saj imajo v primerjavi s predhodnikoma podvojeno količino delovnega spomina (RAM) 256 MB ter podvojeno količino spomina za shranjevanje (ROM) in sicer 8 GB. Model x980BT TMC pa bo imel vgrajeno še anteno za sprejem TMC (prometnih) informacij. Seveda so naprave na voljo brez pred naloženega navigacijskega programa kot tudi s programom Sygic 3D za voznike osebnih vozil kot Sygic Truck za voznike tovornih vozil.

Ponudbo tabličnih računalnikov je obogatil WayteQ xTAB-9. Gre za tablico z 9« zaslonom ločljivosti 1920×1280 točk. Poganja jo štiri jedrni Rockchip 3188 procesor, ki deluje s frekvenco 1.8 GHz. Tablica ima 2 GB pomnilnika in 8 GB prostora za shranjevanje. Opremljena je z običajnimi povezavami (WiFi, Bluetooth, HDMI), njena posebnost pa je visoka multimedijska zmogljivost. Višjo kakovost fotografij in video posnetkov omogočata kameri višje resolucije. Spredaj 2,0 milijona slikovnih točk, zadaj pa 5,0 milijona slikovnih točk s samodejnim ostrenjem.

V pomoč pri upravljanju različnih multimedijskih naprav je WayteQ v prodajni program dodal nekaj izdelkov blagovne znamke Measy.

Vaš pametni TV, Movie Box in sorodne izdelke boste lažje upravljali z Air Mouse Measy. V ponudbi sta dva modela in sicer RC11 in RC 12. RC11 je inteligentna vhodna naprava z dvojno funkcijo brezžične miške in tipkovnice. Z miško lahko krmilite kurzor na zaslonu, s tipkovnico pa lahko vnašate številke, črke , simbole itd. Zaradi vgrajenega giroskopa lahko kurzor po zaslonu premikate neposredno s tresenjem ali premikanjem naprave. V primerjavi s standardnimi miškami in tipkovnicami lahko RC11 uporabljate brez potrebe po ravni delovni površini kamor je običajno položena miška ali tipkovnica. RC12 ima za razliko od RC11 vgrajeno tudi sledilno ploščico.

Na tem mestu naj omenimo še en zanimiv izdelek proizvajalca Measy in sicer MEASY A2W Miracast HDMI stick. A2W je najbolj inovativen podatkovni ključek za pretakanje medijev, ki s pomočjo WiFi povezave, operacijskega sistema pametnega telefona, tabličnega računalnika ali osebnega računalnika prenese sliko na veliki zaslon HDTV in s tem zagotavlja najboljšo DLNA funkcionalnost. A2W lahko prikazuje vse vaše digitalne fotografije, glasbo, filme in 3D MSG (Motion Sensing Game) igrice iz vašega telefona na HDTV.

Ker pa je čas dopustov in brezskrbnega uživanja v naravi seveda ob poslušanju priljubljene glasbe je WayteQ v ponudbo dodal tudi vrhunske bluetooth zvočnike SOUNDFREAQ.

V ponudbi boste sigurno našli primeren bluetooth zvočnik preko katerega boste poslušali vašo pribljubljeno glasbo shranjeno na telefonu, tabličnem računalniku ter drugih prenosnih in stacionarnih multimedijskih napravah.

Trenutno lahko izbirate med modeli Sound Spot, Sound Kick in Sound platform. Podrobnejše informacije o novostih pa lahko najdete na www.wayteq.si in info.wayteq.si


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem WayteQ, Rado Gladek s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri WayteQ, Rado Gladek s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem WayteQ, Rado Gladek s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več