24.03.2012 09:12

WEBSI – prva slovenska nagrada za digitalne dosežke

Postanite spletni prvak!

Marketing magazin je v sodelovanju s podjetjem E-laborat pripravil tekmovanje za prvo slovensko digitalno nagrado – WEBSI. V okviru projekta bo izšel tudi prvi dosje slovenskega digitalnega komuniciranja. Dosje bo izšel v začetku junija, vsa prijavljena dela in dela, ki jih bo uredništvu predlagala žirija, pa se bodo uvrstila v tekmovanje za spletnega prvaka posamezne kategorije ter generalnega spletnega prvaka v letu 2012.

V WEBSI se lahko prijavijo tako podjetja kot izvajalci, ki so v preteklem letu dosegala uspehe s svojimi spletnimi stranmi, mobilnimi in spletnimi aplikacijami, družabnimi omrežji, igrami in drugimi spletnimi orodji. Ocena vsakega projekta bo sestavljena iz treh različnih ocen in sicer iz ocene na podlagi ocenjevalnega modela WEBSI ter ocen strokovne in poslovne žirije, ki ju bo sestavljalo preko 40 uglednih in priznanih strokovnjakov s področja marketinga in digitalnega poslovanja. Seštevek ocen bo določil zmagovalce posameznih kategorij, med katerimi bodo izbrali spletnega prvaka 2012 ter glede na skupno število doseženo točk tudi najboljšo spletno agencijo. Vsi sodelujoči bodo prejeli individualno poročilo z natančno strukturo ocen, komentarji in priporočili žirije.

Žirija bo ocenjevala dela od 15. aprila do 27. aprila. Projekti spletnih prvakov bodo predstavljeni na zaključni prireditvi v začetku junija, kjer bodo podelili nagrade WEBSI 2012.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

DATA COM. d.o.o.