Računalništvo, telefonija
11.09.2015 16:04

Deli z drugimi:

Share

WEBSI dan tudi v 2015

V petek, 11. septembra, bo WEBSI dan – Simpozij o digitalnih komunikacijah – gostil zanimive strokovnjake, zvečer pa podelil nagrade letošnjim spletnim prvakom.
Govorci letošnjega WEBSI dneva
Govorci letošnjega WEBSI dneva

Zaključni dogodek celoletnega projekta WEBSI Spletni prvaki se bo odvil ta petek v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje (grad Fužine). 2. Simpozij o digitalnih komunikacijah gosti predstavnike lanskih spletnih prvakov in druge strokovnjake s področja digitalnega komuniciranja, medijev in oglaševanja. Izobraževanju o digitalnem bo sledila razglasitev Spletnih prvakov 2015 in zabava. Kdor želi spoznati ozadja digitalnih presežkov Slovenije, se na dogodek še vedno lahko prijavi preko spletnega obrazca na www.websi.si.

Že četrto leto zapored bodo WEBSI Spletni prvaki izpostavili, nagradili in arhivirali kreativne, drzne ter poslovno učinkovite projekte. Na zaključnem dogodku projekta, WEBSI dnevu, bosta organizatorja Medijski partner in E-laborat gostila nekatere predstavnike lanskih prvakov, pridružili pa se jim bodo tudi ostali strokovnjaki s področja digitalnega komuniciranja.

Aljoša Domijan (partner, enaA.com), sicer tudi predsednik WEBSI žirij, bo udeležencem simpozija zaupal, kako postati in ostajati spletni prvak; Peter Vidmar (direktor in partner, Agencija 101) bo na primeru kampanje, ki je lani osvojila naziv Generalnega spletnega prvaka 2014, razložil, kako so všečki pomembni, a še bolj vsebina. Matic Švab (namestnik generalnega sekretarja za področji financ in marketinga, Olimpijski komite Slovenije) bo spregovoril o osupljivih rezultatih Naj digitalne kampanje 2014 #slochi. Predstavnik Naj digitalne agencije 2014, Peter Curk (vodja novih poslov, Renderspace) bo pojasnil, kako zagotavljati spletne prvake; Uroš Žižek (partner in vodja raziskav, E-laborat) pa bo pospremil letošnje prvake.

O razvoju in spremembah komunikacije v Mestni občini Ljubljana bo na WEBSI dnevu spregovorila podžupanja Tjaša Ficko. V popoldanskem dnevu programa ji bo družbo delal tudi odgovorni urednik spletne revije Fokuspokus, Marko Crnkovič, ki bo povedal več o tem, zakaj se je utrudil podobe slovenskih medijev in se izselil v entertainment.

Obetata pa se tudi zanimivi okrogli mizi. Na prvi bodo kramljali s prvakinjami Kickstarter kampanj. Žiga Berce (direktor, eBerce) bo namreč moderiral pogovor z dekleti, ki bodo predstavile svoje uspešne zgodbe: Ivana Blaž in Nina Mršnik (Kobeiagi Kilims), Anja Humljan (The Urban Yoga Photo Book), Klara Klaj (Palmieri Dessert Wines) in Stella Korošec (Goat Mug).

Druga okrogla miza gosti prvake digitalnega oglaševanja, ki bodo spregovorili o aktualnih izzivih in priložnostih. Moderiral jo bo Marjan Novak (direktor in odgovorni urednik, Marketing Magazin), gostje pa bodo: Simon Cetin (soustanovitelj in partner, iPROM), Niko Kušar (vodja službe za tržno komuniciranje, Telekom Slovenije), Urban Korenjak (direktor trženja, Europlakat) in Aleš Muhič (direktor trženja, PRO PLUS).

V večernem delu bodo nato razglasili Spletne prvake 2015 in podelili kar 17 prestižnih nagrad. Prav tako bo izšel Dosje slovenskega digitalnega komuniciranja, ki vsako leto poskrbi za arhiviranje projektov. Celodnevni dogodek pa se bo zaključil z zabavo: analogno.

Več: www.websi.si.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več