Računalništvo, telefonija
05.05.2017 12:58
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

WEBSI išče Naj digitalca 2017

WEBSI išče Naj digitalca 2017
WEBSI išče Naj digitalca 2017

Ena izmed novosti letošnjega tekmovanja WEBSI Spletni prvaki je povsem novo vzporedno tekmovanje, v katerem organizatorji skupaj s širšo javnostjo iščejo Naj digitalca 2017. Izpostaviti in nagraditi želijo namreč osebo, ki je s svojim delom najbolj zaznamovala slovensko digitalno sceno v preteklem letu in si zasluži naziv Naj digitalca 2017.

Naj digitalec je lahko oseba, zaposlena bodisi v agenciji bodisi v podjetju/organizaciji, ki je aktivno v fazi načrtovanja, izvedbe ali vodenja sodelovala in pripomogla pomemben, nepogrešljiv delež pri realizaciji enega ali več digitalnih projektov v preteklem letu. Ključnega pomena pri točkovanju je kakovost posameznega projekta: projekt mora biti kakovostno izveden, inovativen v slovenskem digitalnem prostoru, dosegati mora konkretne učinke (zastavljene cilje).

Izbor Naj digitalca 2017 poteka po sistemu nominacij – nominira lahko prav vsak posameznik iz podjetja, agencije, organizacije … o zmagovalcu pa bo nato odločala posebna komisija, ki jo bo vodil g. Rok Cuderman, sicer predsednik žirije WEBSI 2017 in direktor trženja v podjetju Petrol.

Zakaj so se organizatorji odločili za izbor naj digitalca?

“Z nazivom Naj digitalec 2017 (naj digitalcev je sicer veliko, zmagal pa bo žal le eden) želimo pri WEBSI-ju nagraditi in izpostaviti tiste »alternativnih in novih poti iščoče ljudi«, ki ne smejo ostati neopaženi. To so tisti posamezniki, ki so na idejni, organizacijski in/ali izvedbeni ravni prispevali nenadomestljiv vložek k razvoju digitalnega projekta ali več teh. Posledično bi brez njih v slovenskem digitalnem prostoru zevala praznina, saj prav tistega (ali tistih) projektov ne bi bilo ali pa ne bi bili takšni kot so – odlični!” je dejal Matija Škof, direktor projekta.

Svoj predlog lahko oddate preko spletne prijavnice, ali je ravno vaš nominiranec zmagovalec, pa bo znano 15. septembra 2017 na WEBSI dnevu! Prijava je brezplačna, možna pa vse do 10. junija 2017.

Več: www.websi.si!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več