02.10.2012 16:39

WiFi hotspot vedno in povsod

Vse več vodij podjetij, kulinaričnih ponudnikov in in turističnih namestitev se zaveda, da je njihova konkurenčna prednost tudi v možnosti nemotenega dostopa do svetovnega spleta. Obiskovalcem je namreč vse bolj pomembna povezanost z internetom, elektronsko pošto in različnimi oblikami zabave.
HS-3CPW WiFi ruter

Preprosto rešitev za vse, ki se zavedajo pomembnosti internetnega dostopa, predstavlja WiFi hotspot HS-3CPW. Naprava se pohvali z vgrajeno strojno in programsko opremo, ki omogoča nemoteno prijavo vsakega obiskovalca gostinskega lokala, javne ustanove, podjetij itd. Možnost dostopa do svetovnega spleta že koristijo številni obiskovalci bencinskih črpalk in trgovskih centrov po Sloveniji, tik za petami pa jim sledijo tudi sejmišča, zdravilišča, hoteli, letališča …

Lastniki dlančnikov, prenosnih telefonov in prenosnikov tako enostavno vzpostavijo povezavo s svetovnim spletom, pri tem pa ni potrebno spreminjati mrežnih nastavitev v operacijskem sistemu. Ponekod je storitev plačljiva in časovno omejena, velikokrat pa nas lahko pozitivno preseneti brezplačen dostop do e-vsebin. Vsak uporabnik je usmerjen na posebno prijavno spletno stran, kjer vnese geslo in potrdi strinjanje s pogoji uporabe. Od tu naprej je povezava z internetom vzpostavljena. V prijavni spletni strani lahko najde tudi vsebine o ponudbah, obvestilih, oglaševanju. Upravitelji imajo na voljo tudi funkcijo, ki uporabnika najprej usmeri na določeno spletno stran.

Zanemarljivo pa ni niti dejstvo, da je dostop do interneta preko WiFi hotspota za uporabnika povsem varen, enostaven in učinkovit. Prav tako pa nudi varnost tudi upravitelju hotspota, saj je zaščiten pred morebitnimi zlorabami.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

EPSON