Računalništvo, telefonija
18.08.2016 21:02
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

XIAOMI Mi4C: všečen pametni telefon za dobro ceno

XIAOMI Mi4C: všečen pametni telefon za dobro ceno
XIAOMI Mi4C: všečen pametni telefon za dobro ceno

XIAOMI Mi4C poganja android verzije 5.1. Podpira 4G podatkovni prenos, ki dopolnjuje dobro delovanje procesorja Snapdragon 808, ki je 6 jedrni, 64 bitni procesor, s 16 ali 32 GB notranjega pomnilnika (ROM).

Napravo odlikujeta sprednja in zadnja kamer s 5 MP in 13 MP. Pametni telefon ima 2 GB delovnega pomnilnika, ki delovanje pametnega telefona prikazuje na Sharp-ovemu zaslonu. Naprava ima vgrajeno funkcijo “double tap”, ki služi kot gumb za nazaj, denimo v primeru zmotnega pritiska na kakšen gumb ali preprosto napačnega zapisa npr. besedila v SMS sporočilu.

Delovanje pametnega telefona podpira 3080 mAh baterija, ki bo poskrbela za dober dan delovanja vaše naprave. Ko se bo naprava izpraznila jo lahko napolnite preko USB-C priključka, ki služi kot napajalnik in kot modul za prenos podatkov iz pametnega telefona na druge naprave.

Pri spletnem trgovcu Everbuying imate na voljo dve različici istega modela, ki se razlikujeta po kapaciteti notranjega pomnilnika. 16 in 32 GB različici lahko naročite na povezavah:

  • 16 GB XIAOMI Mi4C: tukaj, za € 116.75 in
  • 32 GB XIAOMI Mi4C: tukaj, za € 187.19.

Več o sami napravi si lahko ogledate v video posnetku spodaj.

(Spletni trgovec Everbuying poskrbi tudi za garancijo izdelka in vračila denarja v primeru poškodbe ali nezadovoljstva z izdlekom)



Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več