06.03.2012 09:10

Xtreamer Prodigy BLACK: Iz računalnika na TV preko mreže

Multimedijski predvajalnik z vgrajenim DVB-T tunerjem, ki bo vase domače okolje ne le povezal ampak tudi razširil v svet t.i. "antenskega signala"...
Xtreamer Prodigy BLACK: Iz računalnika na TV preko mreže

Skupina Xtreamer z multimedijskimi predvajalniki je bogatejša za nov Xtreamer Prodigy BLACK. Pohvali se lahko z čipovju RTL 1186 z 512MB DDR3 spomina in USB 3.0 (slave) tehnologijo. V predvajalnik lahko precej enostavno vgradite 3.5” velik disk do 3TB, prav tako pa se novinec pohvali z RealD 3D, OpenGL ES2.0, Gigabit LAN 10/100/1000 in 1080p MKV podporo. Prav tako podpira HD Audio z 7.1 CH Passthrough in Adobe Flash.

S tem predvajalnikom so naredili boom z hitrejšim uporabniškim vmesnikom z možnostjo brezžične miške in tipkovnice, čitalcem kartic, vgrajeno 802.11n 300Mbps WiFi anteno, vgrajenim pasivnim hlajenjem in vgrajenim DVB-T MPEG2/4 tunerjem.

Predvajalnik je odličen nakup za vse, ki si želite multimedijski predvajalnik za predvajalnje preko mreze (direktno iz vasega racunalnika na vas tv), uporabo spletnega brskalnika, DVB-T predvajalnika in ANDROID aplikacij

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Simali d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Simali d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Simali d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.