Računalništvo, telefonija
15.06.2013 09:18

Deli z drugimi:

Share

Yarvik je med svoje serije dodal še 8″ tablični računalnik

Yarvik predstavlja nov 8" tablični računalnik Xenta 8ic. Tablica se ponaša z odličnim 8" kapacitivnim IPS LED osvetljenim zaslonom na večtočkovni dotik. Zahvaljujoč 16,7 milijonom barv bo z njim užitek gledati slike, video, igrati igre in brskati po spletu. Vidni kot 178 stopinj dopolni multimedijsko izkušnjo na tej tablici.
Yarvik predstavlja nov 8" tablični računalnik Xenta 8ic
Yarvik predstavlja nov 8" tablični računalnik Xenta 8ic

Tablico poganja zmogljiv 1,6 GHz dvojedrni Cortex A9 procesor, ki je popolnoma optimiziran za tablične računalnike. Skupaj z 1 GB pomnilnika in 8 GB notranje hrambe nudi hitro delovanje pod vašimi prsti. Današnje HD vsebina potrebujejo močno grafiko. Xenta 8ic vsebuje štiri jedrni grafični čip, ki nudi več kot dovolj moči za HD videe, gladko delovanje iger in nemoteno brskanje po spletu in fotografijah.

Tablica deluje z operacijskim sistemom Android 4.1 Jelly Bean, ki uporabnikom nudi gladek vmesnik in vrhunsko izkušnjo. Vključuje izboljšano podporo za USB naprave ter številne izboljšave v spletnem brskalniku, foto galeriji in Google Play trgovini.

Tablični računalnik Xenta 8ic je idealni spremljevalec za domov in v službo. Naj je naložen MobiSoft OfficeSuite, kar lahko uporabljate kot mobilno pisarno. Po delu se lahko sprostite in gledate videe v HD resoluciji ali posnamete dragocene trenutke z zadnjo 2 MP kamero.

Tablica se ponaša z dvoletno garancijo Yarvik Comfort Warranty, kjer poleg popravila zagotavljajo tudi brezplačno dostavo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DOMEX, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DOMEX, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DOMEX, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več