22.05.2014      15:27
D-Link DWL-8610AP

Z D-Linkom je moč brezžičnega omrežja AC postala cenovno dostopnejša malim podjetjem

Najnovejša dostopna točka omogoča pot nadgradnje malim podjetjem, ki želijo vzpostaviti izjemno razširljivo brezžično omrežje z večjo pasovno širino in boljšo prilagodljivostjo Najnovejša dostopna točka omogoča pot nadgradnje malim podjetjem, ki želijo vzpostaviti izjemno razširljivo brezžično omrežje z večjo pasovno širino in boljšo prilagodljivostjo

D-Link s svojo novo enotno dvopasovno brezžično dostopno točko AC1750 (DWL-8610AP) pomaga malim in srednje velikim podjetjem na preprost in cenovno učinkovit način izkoristiti vse prednosti brezžičnega omrežja AC.

Ta dostopna točka omogoča nemoteno pot nadgradnje poslovnih brezžičnih omrežij, tako da bodo vključevala vse prednosti najnovejšega brezžičnega standarda. Podjetja si tako lahko zagotovijo večji doseg omrežja v vseh pisarnah brez motenj, pri tem pa bodo potrebovala manj opreme kot do sedaj.  Ponudila bodo lahko tudi podporo za večje število naprav in večjo zanesljivost, pri tem pa jim ne bo treba skrbeti glede varnosti ali povratne združljivosti.

„V dobi pametnih telefonov, tabličnih in prenosnih računalnikov so sodobna podjetja bolj kot kdaj koli soočena s številnimi izzivi, povezanimi z večjim prometom in uporabo vse več naprav. Brezžično omrežje AC lahko ponudi številne funkcije za premagovanje teh izzivov, s to novo dostopna točko pa je ta možnost zagotovljena tudi malim podjetjem,“ je dejal Tvrtko Ljubič, področni vodja pri D-Link Adria.

„Po podatkih analitske družbe IDC je bilo v letu 2013 prodanih skoraj 25.000 brezžičnih dostopnih točk AC za podjetja, ta številka pa naj bi v letu 2014 narasla na 1,6 milijona. To jasno kaže na to, da podjetja v vse večjem številu uporabljajo brezžično omrežje AC, zato je D-Link zelo ponosen na svojo vodilno vlogo na tem področju.“

Kombinirane hitrosti brezžičnega omrežja do 1750 Mb/s zagotavljajo brezhibno delovanje omrežno zahtevnih aplikacij, kot so denimo videokonference in oblačni sistemi. Podpora za sočasno dvopasovno brezžično omrežje zmanjšuje motnje in zagotavlja združljivost z vsemi napravami.

Upravljavci omrežja lahko enotno dvopasovno brezžično dostopno točko AC1750 uporabljajo bodisi kot samostojno brezžično enoto ali povezano v skupino z možnostjo samokonfiguriranja, oziroma kot enoto, ki jo centralno upravljajo preko enotnega stikala ali brezžičnega krmilnika. Centralno upravljanje je omogočeno za do 192 takih dostopnih točk, z D-Linkovim enotnim brezžičnim sistemom pa imajo skrbniki popoln nadzor nad brezžičnim omrežjem, saj so centralizirani vsi postopki, povezani z omogočanjem uporabe in upravljanjem.

Dostopna točka podpira tudi napajanje preko omrežja (PoE, Power over Ethernet),  torej ne potrebuje ločenega napajanja in je zato idealna za uporabo na območjih, kjer električne vtičnice niso na voljo.

To pa še ni vse. Ima tudi dodatne funkcije, kot so uravnavanje obremenitve z usmerjanjem pasov, kar zagotavlja stabilnejšo in hitrejšo brezžično povezavo, zmogljive varnostne funkcije in funkcije za preverjanje pristnosti, kot tudi segmentiranje brezžičnega LAN in podporo za VLAN. Zaradi vseh naštetih lastnostih je enotna dvopasovna brezžična dostopna točka AC1750 izjemno nadgradljiva možnost, ki omogoča preprosto uvajanje in upravljanje.

D-Linkova enotna dvopasovna brezžična dostopna točka AC1750 je vsestranska rešitev skoraj za vsako podjetje, ki želi izkoristiti prednosti najnovejše in najhitrejše brezžične tehnologije. Ponuja skoraj vsa orodja, potrebna za nastavitev poti nadgradnje in njenega načrtovanja v skladu s potrebami podjetij in jim obenem omogoča povezovanje vseh mobilnih naprav in računalnikov v omrežje.

Za več informacij obiščite: http://www.dlink.com

Povezave:D-Link

Kako je tehnologija spremenila vaše življenje?

Kako drastično je tehnologija spremenila svet?

Če nameravate kupiti pogon Solid State, nikar... 2
Jan.Ethelwulf  |  samsung pro 960 je 3500/2100 :D
Revolucionarno odkritje: Baterije, ki jih lah... 8
vazl  |  Ja, res, sem bral da so jih testiral in ...