11.06.2014      14:14
D-Link DCS-6004L

Z D-Linkovo rešitvijo za 24-urni nadzor se vam ni treba več bati za varnost vašega podjetja

D-Linkov razširjeni nabor video kamer sedaj omogoča malim podjetjem, da lažje pridejo do varnostne rešitve, ki jim bo zagotovila varnost 27 ur na dan, vse dni v tednu. Nedavno predstavljena, oblačna kupolasta HD-kamera z možnostjo PoE (DCS-6004L), ki je omogočena za storitve mydlink™ in jo poleg možnosti napajanja preko omrežja (Power over Ethernet – PoE) odlikuje tudi kompaktno ohišje, je idealna za nadzorovanje težko dosegljivih območij ali tistih, ki zahtevajo diskreten nadzor, in podjetjem omogoča zanesljivo varovanje objektov.

„Vse več lastnikov podjetij se zaveda, da je video nadzor preprost in cenovno ugoden način varovanja njihovih objektov. Ker so take težnje vse bolj prisotne, smo naš nabor izdelkov obogatili z oblačno kupolasto HD-kamero z možnostjo PoE (DCS-6004L), ki lahko zadosti potrebam vsakega podjetja,“ je dejal Tvrtko Ljubič, področni vodja pri D-Link Adria.

„Kupolaste kamere so zaradi svoje oblike še vedno prva izbira med nadzornimi napravami, vendar pa ta nova kamera podjetjem ponuja še naprednejše zmožnosti nadzora.  Kamera ima majhno ohišje, kljub temu pa zagotavlja HD-ločljivost in tehnologijo nočnega snemanja, ki uspešno premaguje težke svetlobne pogoje in omogoča jasne posnetke tudi v temi. To pa so pomembne funkcije za podjetja, ki potrebujejo 24-urni nadzor.“

Oblačna kupolasta HD-kamera PoE (DCS-6004L) ima možnost napajanja preko omrežja (PoE), zato ne potrebuje ločenega napajanja in je odlična za uporabo na območjih, kjer električne vtičnice niso na voljo.  Primerna je za namestitev na težko dostopnih območjih ali v podjetjih, ki potrebujejo rešitev za diskretni nadzor.  Poleg tega da omogoča posnetke visoke kakovosti v HD-ločljivosti do 720 p ali ločljivosti 1280 x 800, ima tudi vgrajene infrardeče LED žarnice, ki omogočajo nočno opazovanje v dosegu petih metrov, s čimer je podjetjem zagotovljena varnost 24 ur na dan, vse dni v tednu.

Do kamere DCS-6004L lahko daljinsko dostopate in jo konfigurirate s pomočjo brezplačne oblačne storitve mydlink™, ki je na voljo preko varne spletne strani mydlink™ ali mobilne aplikacije, ter si ogledujete posnetke s kamere v živo na svojem osebnem ali tabličnem računalniku, prenosniku ali pametnem telefonu. Lastniki podjetij morajo le vstaviti kartico microSD, da omogočijo video snemanje, ki se sproži bodisi zaradi gibanja ali po urniku, in si posnetke ogledujejo preko aplikacije mydlink™.

Vsebuje tudi D-Linkov napredni programski paket D-ViewCam™ za upravljanje video posnetkov z razširjenimi možnostmi nadzora, ki uporabnikom omogoča upravljanje do 32 omrežnih kamer hkrati, nastavitev pošiljanja opozoril po e-pošti, ustvarjanje urnika snemanja in uporabo funkcije zaznavanja gibanja za neposredno snemanje na trdi disk. Oblačna kupolasta HD-kamera z možnostjo PoE (DCS-6004L) je združljiva s številnimi rešitvami VMS zunanjih ponudnikov in skladna s standardom ONVIF.

Za več informacij obiščite: http://www.dlink.com

Povezave:D-Link

Kako je tehnologija spremenila vaše življenje?

Kako drastično je tehnologija spremenila svet?

Če nameravate kupiti pogon Solid State, nikar... 3
Sanel Mušanović  |  žal ne obstaja Pro različica v 256gb, im...
Če vas skrbi sevanje telefona, kupite Samsung... 2
klemen.erzen  |  Dobro, ali so to podatki sevanja telefo...