26.05.2017 11:11
Posodobljeno 7 let nazaj.

Z razprodajami do popolne opreme za poletje

Pomlad je v polnem razcvetu, poletje pa je tik pred pragom. To pomeni tople sončne dneve in več preživljanja prostega časa na prostem. Ker pa posedanje ob kavi lahko postane tudi zelo dolgočasno, pa si lahko prosti čas v naravi popestrite tudi s tehnologijo.

V ta namen so pri spletnem trgovcu Gearbest pripravili posebno spomladansko razprodajo številnih izdelkov, ki vam bodo koristili pri preživljanju prostega časa na prostem. Med njimi pa so tudi takšni, ki vas bodo kratkočasili ob deževnih dnevih, ko boste obsojeni na svojo dnevno sobo.

V ponudbi Gearbesta najbolj izstopajo raznovrstni pametni telefoni, med katerimi so tudi bolj robustni z dolgo avtonomijo baterije, ki so pripravljeni na bolj adrenalinske izlete. Z roko v roki z njimi gredo seveda slušalke in pametne športne ure, ki so praktično obvezen pripomoček vseh tekačev. Sploh če stremite k izboljšanju svojih rezultatov. Avanturisti, ki uživajo v vratolomnih kolesarskih in surferskih podvigih, pa bodo pozdravili akcijske kamere, s katerimi lahko ovekovečijo svoje drzne izlete.

Nekaj najboljših izdelkov iz spomladanske razprodaje Gearbesta:

• Telefon Doogee T5 Lite
  • Telefon Ulefone Gemini Pro
  • Telefon Xiaomi Mi5S Plus
  • Športna ura Xiaomi Amazifit Sports
  • Pametna ura Finow X5 Plus
  • Prenosnik Xiaomi Air 13
  • Akcijska kamera Xiaomi mijia 3.5K
  • 3D tiskalnik Anet A6

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

INFO-KOD d.o.o.