29.11.2016 16:21
Posodobljeno 7 let nazaj.

Za božične nakupe se splača poskrbeti že zgodaj

Zakaj? Ker lahko odlične izdelke dobite po izjemno nizkih cenah, če le iščete na pravem mestu. Eno takšnih je nedvomno spletna trgovina Gearbest, ki tudi po festivalu nakupov, ki ga predstavljata pretekli črni petek in kiber ponedeljek, še vedno ponuja velike popuste na praktično vse izdelke v svoji ponudbi. Nekateri segajo celo do 80 odstotkov!

Z deljenjem njihove akcije na svojih družbenih omrežjih (Facebook, Twitter, Reddit, Google+) lahko pridobite tudi posebne točke, ki vam lahko prinesejo brezplačne izdelke, prav tako pa tudi dodatne popuste na določene kategorije (mobilni telefoni, oblačila).

Kaj se skriva na podstrešju Gearbesta?

Marsikaj. Spletni trgovec je namreč založen z raznovrstnimi izdelki, v prvi vrsti pa seveda s sodobnimi tehnološkimi igračami. V razprodaji tako najdemo:

• Telefone in tablice
  • Pametne ure
  • Drone
  • 3D tiskalnike
  • Računalnike
  • Zvočnike in slušalke
  • Avtonomne sesalnike
  • Opremo za avtomobile
  • Športno opremo
  • Igrače
  • Oblačila
  • Orodje za dom in vrt

Akcija traja do konca meseca, torej samo še danes in jutri, zato se splača pohiteti!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862