03.08.2015 08:39

Zaključna prireditev delavnice Bytes of Banking

Podjetje Halcom skupaj z društvom študentov elektrotehnike in računalništva EESTEC LC Ljubljana ter ob podpori partnerjev NLB, Management group, Lenovo, Si.mobil, Plastika Skaza in BTC ravno v tem času, od 17. do 26. julija, v prostorih podjetja Halcom organizira mednarodno delavnico za študente z naslovom Bytes of Banking. Osrednja tema letošnje strokovne delavnice je bančništvo preko družbenih medijev (ang. social media banking).
Foto: http://eestec-lj.org/

Na letošnjo delavnico Bytes of Banking smo prejeli 41 prijav in izbrali 24 študentov iz različnih držav: Kitajske, Nemčije, Poljske, Španije, Albanije, Grčije, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije ter Slovenije. Te dni, in tudi v času, ko vi berete tole vabilo, študentje na delavnici s pomočjo bančnih strokovnjakov iščejo inovativne rešitve in soustvarjajo trende digitalnega bančništva. Razdeljeni so v interdisciplinarne ekipe, njihov glavni izziv pa je kot skupina razviti tehnični pristop in poslovni model svoje ideje, ki rešuje konkreten izziv s področja bančništva preko družabnih omrežij.

Na zaključni prireditvi, ki bo potekala v prostorih Centra inovativnega podjetništva, NLB, v petek, 24. julija in se bo začela ob 16.00 uri, bodo študentje pred žirijo tekmovali v kategorijah “Best pitch” in “Best prototype”. Najboljši posamezniki bodo nagrajeni tudi s plačanim pripravništvom v študijskem letu 2015/16.

Na tej prireditvi bodo zbrane nagovorili tudi Ministrica za izobraževanje, znanost in šport, dr. Maja Makovec Brenčič, Rektor Univerze v Ljubljani, dr. Ivan Svetlik, Glavni izvršni direktor podjetja Halcom d.d., g. Marko Valjavec in Predsednik Uprave NLB d.d., g. Janko Medja.

Udeleženci delavnice ter govorniki bodo po končani prireditvi, v času od 18h30 do 19h00, na voljo za izjave novinarjem.

Delavnica Bytes of Banking kot zelo pozitivna iniciativa predstavlja svež pristop k povezovanju mladih in gospodarstva, zato verjamemo, da bo zanimiva tudi za vaše bralce, in upamo, da se v petek na zaključni prireditvi tudi osebno srečamo.

Prosimo vas, da svojo udeležbo do 23.7. potrdite na elektronski naslov: Polona.Trkman-Pavicevic@halcom.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HALCOM d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri HALCOM d.d.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HALCOM d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več