27.01.2014      15:15
Konica Minolta piše zgodovino!

Že četrta zaporedna nagrada "A3 MFP Line of the Year"!

Težko si predstavljamo boljši začetek leta 2014, kot z že četrto leto zapored osvojeno prestižno in ugledno nagrado "A3 MFP Line of the Year", kar v dolgi zgodovini podeljevanja nagrade ni uspelo še nikomur. Nagrado podeljuje Buyers Laboratory Inc (BLI), vodilni globalni neodvisni laboratorij za testiranje produktov in rešitev informacijske tehnologije. Enkrat na leto BLI izda posebno priznanje proizvajalcem, katerih produkti so se na testiranjih izkazali kot najboljši.

Osvojitev nagrade A3 MFP Line of the Year že četrto leto zapored, daje strankam zaupanje, da so z uporabo zelo kakovostnih izdelkov (strojne in programske opreme) Konica Minolta v samem vrhu sodobne informacijske tehnologije, ter da uporabljajo produkte in rešitve, ki omogočajo maksimalen izkoristek ob minimalnem skupnem strošku lastništva. Z izjemnimi rezultati na ključnih področjih je jasno, da je Konica Minolta znamka, ki ji bodo v letu 2014 drugi ponudniki poskusili slediti in jo premagati.

"Ponosni smo, da nam je BLI ponovno namenil tako visoko priznanje, kar samo potrjuje našo vodilno vlogo na Slovenskem trgu. Prav tako čestitamo vsem uporabnikom Konica Minolta opreme za pravo odločitev, saj so se odločili za zmagovalce. Poleg tega je treba poudariti, da je Konica Minolta osvojila tudi štiri posamične nagrade BLI Pick of the Year Award za multifunkcijske tiskalnike bizhub C364e, bizhub C454e , bizhub 554e in za črno-beli tiskalnik bizhub 4700P. BLI nagrade potrjujejo, da smo z razvojem svojih produktov in storitev na pravi poti. Tako svojim strankam nudimo najboljše, kar se lahko dobi na izjemno konkurenčnem trgu ponudnikov multifunkcijskih tiskalnikov", pravi Matjaž Babnik, vodja tržnih komunikacij pri podjetju Konica Minolta Slovenija.

»Poleg samih tehničnih lastnosti smo upoštevali tudi širino proizvajalca oz ponudnika in njegovo sposobnost zagotavljanja kakovosti, primerne za širok spekter potreb kupcev. Kar je Konica Minolta dosegla s četrto zaporedno nagrado za najboljšo linijo A3 multifunkcijskih tiskalnikov, je brez primere," je povedal odgovorni urednik BLI Daria Hoffman. "Dejstvo, da je Konica Minolta že četrtič zapored osvojila nagrado A3 MFP Line of the Year in štiri posamične nagrade BLI Pick of the Year je dokaz trajne kakovosti Konica Minolta produktov in njene prednosti pred konkurenco."

Poleg z BLI Pick of the Year nagrajenima bizhub C364e in bizhub C454e, so trenutno na voljo še A3 barvni multifunkcijski tiskalniki bizhub C224e, bizhub C284e, bizhub C554e, ki so prejeli oceno "zelo priporočljivo" (Highly Recommended Rating), ter bizhub C654e in bizhub C754e . V črno-belem segmentu A3 multifunkcijskih tiskalnikov je na voljo BLI Pick of the Year  nagrajeni bizhub 554e  in z oceno "zelo priporočljivo" bizhub 364e . Med drugim v tem segmentu najdete tudi bizhub 215, bizhub 224e, bizhub 284e, bizhub 454e, bizhub 654e in bizhub 754e .

Več o nagrajenih produktih in celotni ponudbi strojne ter programske opreme in storitev Konice Minolte si lahko pogledate na www.konicaminolta.si.

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Samsung Galaxy S8 skoraj zagotovo brez priklj... 7
NubCake  |  nebodo odstranli audio jack-a, to so sam...
Samsung Galaxy S8 skoraj zagotovo brez priklj... 7
NubCake  |  ne čakaj na Samsung, kupi OnePlus 3T, ki...