Računalništvo, telefonija
04.02.2016 19:33

Deli z drugimi:

Share

Zebra GK420t še vedno v vrhu!

Tiskalnik Zebra GK 420t je eden najbolj prodajanih tiskalnikov nalepk, ki je cenovno dostopen in zagotavlja enostavnost uporabe. Je tiskalnik, ki omogoča tisk besedil, grafik in črtnih kod v visoki ločljivosti v termo in termo-transfer tehnologiji.
Zebra GK420t  še vedno v vrhu!
Zebra GK420t še vedno v vrhu!

S svojo majhnostjo in ločljivostjo tiska 203 dpi, Zebra GK420t zadovolji potrebe večine uporabnikov v široki paleti različnih panog; zdravstvu, javni upravi, industriji, logistiki in prodaji.

Tiskalnik GK420 omogoča povezovanje z USB, paralelnim in serijskim vmesnikom povezovanja. Opremljen je s programskim jezikom ZPL II, univerzalnim jezikom Zebra tiskalnikov, ki zagotavlja enostavno integracijo v obstoječe sisteme.


Posodobite in racionalizirajte svoje poslovne procese s pomočjo termo transfer tiskalnika za tiskanje etiket Zebra GK-420t. Lepo oblikovani in kompaktni namizni tiskalnik je primeren za uporabo kjerkoli in kadarkoli.


Za nakup, servis in tehnično podporo se obrnite na Zebrinega Premier partnerja Info-kod d.o.o., (info@info-kod.si, 01 256 24 99, www.info-kod.si).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178