Računalništvo, telefonija
16.03.2017 12:41
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zelen ali moder?

Zelen ali moder?
Zelen ali moder?

Zelena ali modra barva telefona? Pri Huaweiju lahko izberete tudi drzne barve, ki prinašajo svežino na trg mobilne telefonije. Med telefoni še vedno prevladujejo siva, črna, bela in zlata barva, Pantone pa je skupaj s Huaweijem dodal mednje še zeleno (Greenery) in modro (Dazzling Blue).

Zelena je barva novih začetkov, narave in optimizma in je bila med drugim izbrana tudi kot Pantone barva leta 2017, ki določa smernice tako v modnem kot tehnološkem dizajnu. Modra pa je barva zanesljivosti in hkrati veličasnosti ter skrivnostnosti.

Huawei je s serijo P v zadnjih letih izkazal interes, da zadosti tudi najbolj zahtevnim trendom videza in dizajna. Serija P10 bo na voljo v kar osmih atraktivnih barvah, poleg katerih bo modne navdušence impresionirala tudi linija dizajnersko podprtih dodatkov za telefon. Tako je Huawei poleg zanimive lastne kolekcije dodatkov za telefon tokrat sodeloval tudi z modno oblikovalko Ricostru.

Huawei se torej pozicionira ne le na področju tehnoloških inovacij, ampak tudi na področjih dizajna in barv. Po sodelovanju z Leico, pri telefonu P9, ki je lansko leto požel velik uspeh, je Huawei tudi pri telefonu P10 nadaljeval sodelovanja z najboljšimi. Druga generacija Leica kamere na P10 navdušuje, kar skupaj z dejstvom, da je fotografija ključen element, ki ga uporabniki cenijo pri telefonu, obljublja velik uspeh.

Huawei P10 bo v izbranih barvah v Sloveniji na voljo konec marca.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več