16.03.2017 12:41
Posodobljeno 7 let nazaj.

Zelen ali moder?

Zelena ali modra barva telefona? Pri Huaweiju lahko izberete tudi drzne barve, ki prinašajo svežino na trg mobilne telefonije. Med telefoni še vedno prevladujejo siva, črna, bela in zlata barva, Pantone pa je skupaj s Huaweijem dodal mednje še zeleno (Greenery) in modro (Dazzling Blue).

Zelena je barva novih začetkov, narave in optimizma in je bila med drugim izbrana tudi kot Pantone barva leta 2017, ki določa smernice tako v modnem kot tehnološkem dizajnu. Modra pa je barva zanesljivosti in hkrati veličasnosti ter skrivnostnosti.

Huawei je s serijo P v zadnjih letih izkazal interes, da zadosti tudi najbolj zahtevnim trendom videza in dizajna. Serija P10 bo na voljo v kar osmih atraktivnih barvah, poleg katerih bo modne navdušence impresionirala tudi linija dizajnersko podprtih dodatkov za telefon. Tako je Huawei poleg zanimive lastne kolekcije dodatkov za telefon tokrat sodeloval tudi z modno oblikovalko Ricostru.

Huawei se torej pozicionira ne le na področju tehnoloških inovacij, ampak tudi na področjih dizajna in barv. Po sodelovanju z Leico, pri telefonu P9, ki je lansko leto požel velik uspeh, je Huawei tudi pri telefonu P10 nadaljeval sodelovanja z najboljšimi. Druga generacija Leica kamere na P10 navdušuje, kar skupaj z dejstvom, da je fotografija ključen element, ki ga uporabniki cenijo pri telefonu, obljublja velik uspeh.

Huawei P10 bo v izbranih barvah v Sloveniji na voljo konec marca.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

Endava PLC