Računalništvo, telefonija
10.09.2013 13:29
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Migracija portala ali drugih zunanjih dokumentov na novo verzijo Microsoft Office SharePoint platforme

Migracija portala ali drugih zunanjih dokumentov na novo verzijo Microsoft Office SharePoint platforme
Migracija portala ali drugih zunanjih dokumentov na novo verzijo Microsoft Office SharePoint platforme

Vsaka migracija portalov podjetja predstavlja zelo zahteven projekt z vsebinskega, tehnološkega in organizacijskega vidika ter zahteva skrbno načrtovanje in analizo.

V Agitu imajo že pripravljena orodja in pristope za enostavnejši, hitrejši in kvalitetnejši prenos vsebin na nov SharePoint portal!

Proces migracije obsega migracijo obstoječih SharePoint dokumentov, predlog, dogodkov, povezav in drugih informacij na novo verzijo SharePoint portala, analizo pravic in dostopov, ter zbiranje in analizo metapodatkov. Na portalu se vzpostavi nova hierarhija spletnih mest in knjižnice dokumentov ter nove pravice in dostopi do portala. Izdelane so tudi integracije z zalednimi sistemi, dodatne namenske komponente in funkcionalnosti za specifične potrebe. V Agitu podjetjem pomagamo tudi pri internem marketingu, osveščanju in izobraževanju uporabnikov, da portal na novi in posodobljeni platformi zagotovo zaživi tudi med uporabniki.

Z migracijo na nov SharePoint portal podjetje pridobi zmožnost boljšega medsebojnega komuniciranja in sodelovanja zaposlenih, večjo urejenost informacij, kar omogoča tudi večjo ponovno uporabo informacij, urejeno poročanje, pregled in upravljanje vsebin, dokumentov, poslovnih procesov, projektov, orodij za poslovno storilnost.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več