12.06.2012 13:16

Zmogljivi LG Optimus 4X HD prihaja v Slovenijo

Družba LG Mobile je predstavila nov model pametnega mobilnega telefona iz družine Optimus. LG Optimus 4X HD uporablja kar štirijedrni procesor Nvidia Tegra 3, uporabniku pa postreže z vrhunskimi zmogljivostmi ter odlično podporo večpredstavnostnim vsebinam. Nudi pravo večopravilnost pri hkratnem poganjanju večjega števila aplikacij ter je visoko odziven tako pri brskanju po spletu kot tudi pri igranju iger. Za izvrstno uporabniško izkušnjo poleg zmogljivega procesorja skrbijo še vrhunski na dotik občutljiv zaslon z diagonalo 4,7 palca (11,9 cm) ter številne napredne rešitve LG-jevih inženirjev.
Zmogljivi LG Optimus 4X HD prihaja v Slovenijo

Zahtevnejši uporabniki si želijo mobilnih telefonov, ki bodo kombinacija vrhunskih zmogljivosti ter stilskega dizajna. LG Mobile z modelom Optimus 4X HD postavlja letvico še višje, saj ni le vrhunsko zmogljiv, temveč je lahko tudi varčen. Vgrajeni procesor Nvidia Tegra 3 namreč ob obremenitvi uporablja vsa štiri procesorska jedra, v mirovanju pa preklopi na peto, t. i. varčno jedro in tako močno podaljša avtonomijo delovanja. S posebno aplikacijo Eco-Mode lahko uporabniki tudi sami nastavijo želeno uporabo zmogljivosti mobilnika. LG je v Optimus 4X HD vgradil najzmogljivejšo baterijo med vsemi štirijedrnimi telefoni na trgu – ta se ponaša s kapaciteto kar 2150 mAh in tehnologijo SiO+, ki poskrbi, da mobilnik kljub veliki kapaciteti baterije ohranja tanko obliko.

Piko na i pa postavlja vrhunski zaslon z matriko True HD IPS. Zavidljiva diagonala 11,9 cm (4,7 palca) in visoka ločljivost 1280 x 720 slikovnih točk poskrbita za kristalno čisto sliko in brezhiben ogled video vsebin, posnetih v razmerju 16 : 9. Zaslon premore bogate barve ter omogoča njihovo natančno reprodukcijo, s čimer poskrbi za še boljšo uporabniško izkušnjo. Del te je tudi uporabniški vmesnik LG Optimus UI 3.0, ki med drugim vsebuje funkcijo QuickMemo. Ta uporabniku omogoča preprost vnos opomb in beležk v vsakem trenutku brez uporabe dodatne aplikacije. Predvajanju glasbenih in video vsebin je namenjena aplikacija Media Plex, ki premore vrsto tehnologij za izboljšanje kakovosti predvajanih virov zvoka ali slike, uporabniki pa bodo navdušeni nad funkcijami upravljanja predvajalnika z gestami. V mobilnik vgrajen fotoaparat omogoča zajem večjega števila zaporednih posnetkov, pri čemer uporabnik preprosto izbere tistega, ki mu je najbolj všeč.

”LG Optimus 4X HD je resnično hiter, a hitrost ni njegova edina odlika. Ustvarili smo vrhunsko uporabniško izkušnjo, ki jo krasijo številne inovacije naših inženirjev in tako ta mobilnik naredijo znatno boljšega in drugačnega od konkurentov na platformi Tegra 3,” je povedal predsednik družbe LG Mobile dr. Jong-seok Park.

Optimus 4X HD bo v Sloveniji naprodaj še ta mesec.

Fotogalerija mobilnih telefonov LG: http://photos.ecetera.si/LG

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00