Računalništvo, telefonija
09.03.2012 18:09

Deli z drugimi:

Share

Zmogljivi telefoni za stacionarna omrežja

SL910 sprednji del
SL910 sprednji del

Znano je, da je mobilna tehnologija bliskovito hitro napreduje, iz nekaj mobilnikov na leto, sedaj proizvajalci predstavijo nekaj mobilnikov na mesec. Vsak pa je boljši od predhodnika, kakšno pa je stanje pri stacionarnih telefonih?

Podjetje Gigaset je predstavilo njihov stacionarni telefon, ki se lahko pohvali z zaslonom občutljivim na dotik, visoko ločljivost zaslona in stilsko zelo dovršeno obliko. Prikazuje koledar, analogno uro in kontakte s sličicami, pretvorite ga lahko celo v »baby phone«. Pri modelu SL910 so skrbno izbrali melodije zvonjenja in jih optimizirali posebej za dom. Omogoča prostoročno telefoniranje, dajanje klica »na čakanje«, prilagajanje glasnosti in izklop mikrofona.

Zaslon velikosti 6,8 cm x 4,5 cm bo pravo zmogljivost pokazal, ko se bo na njem odvrtela slika vašega klicatelja. Interni spomin telefona pa zmore do 240 slik, katere lahko avtomatsko predvajamo na zaslonu.

Vsak, ki želi klicati skupino ljudi ali opravljati klice brez uporabe rok, bo navdušen nad vgrajeno prostoročno funkcijo telefoniranja. Telefon namreč vsebuje dva močna ločena zvočnika, katerih zvočne profile je mogoče nastavljati glede na prostor v katerem se nahajate.

Velik imenik ponuja dovolj prostora za vse prijatelje in domače. Imenik lahko shrani do 500 vCard kontaktov, kjer ima vsak kontakt lahko do 8 številk in svojo sličico, ki se prikaže takoj, ko vas oseba kliče. Da vnašanje kontaktov ni nobena umetnost poskrbi možnost sinhronizacije s programom Outlook, ki lahko teče na sistemu mac ali PC. Povezavo z računalnikom lahko vzpostavite preko modrozobega vmesnika Bluetooth, ali z mini USB – USB kablom.

Gigaset SL910 se lahko pohvali tudi s odlično ceno. Za model brez tajnice je tako potrebno odšteti 149,99 evrov, za model s tajnico pa 20 evrov več.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več